Witam zamówiłem telefon vernee mix 2 w październiku i do tej pory nie został wysłany.Nr. zamówienia to WB1710111343479577.Chciałem dowiedzieć się ile jeszcze muszę czekać na wysyłkę.
Witam, w sobotę (25.11.2017) kupiłem dwa telefony. Płatność dokonałem kartą MasterCard. Do tej pory mam status Unconfirmed - jak długo to może trwać? Na co oni czekają?
Jak widzę nie tylko ja czekam na wysyłkę, zamówiłem 12.11 i dalej nic. Przynajmniej na razie odpowiadają na emaile i co tydzień mówią, ze next week. A na stronie wisi, że wysyłka w 2 dni, ładnie sobie lecą w kulki
Mam wielki problem kupiłem w Geekbuying telefon 28 listopada wysyłka DHL ekonomiczna i w sklepie mam status wysłane a a w DHL jest status otrzymano informacje o przesyłce nie wiem co mam robić.
Dziś jet 20 grudnia i telefonu nie mam. Order Number: #4296292 Ratujcie.
Ale co mamy robić? Dzwonić do Geekbuying, do DHL czy na policję? Weź wyluzuj - nic nie przyspieszysz teraz. Taki okres, że wszystko wolno idzie. Kolegom paczki z 11.11 jeszcze nie poprzychodziły.
"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
Ku pokrzepieniu serc informuję, że dzisiaj doszła paczka po 50 dniach od zakupu. Szkoda, że nie na święta ale i tak jest duża radość, że pieniądze nie wtopione i sprzęt jest super.
EDIT: Dostałem dzisiaj maila (po 4 dniach) że podobno nadali zwiększony priorytet zamówienia i paczka będzie wysłana w przeciągu 3 dni. Może nie jest jednak tak źle