Promocje i oferta sklepu GearBest.com
Odpowiedz

7 gru 2017, o 16:36

Witajcie! Moja przesyłka W1711301757104637 od ok. tygodnia ma status Shipped out ii tam gdzie powinno być zdjęcie danej paczki nic nie ma a w śledzeniu paczki gdy wpisuje numer paczki ( 8469187543 ) na DHL-u i w samym gearbeast'ie nie ma nawet info o takiej przesyłce . Wysyłane za pomocą HKDHL, poczytałem sobie to wszystko... i się zamartwiam cholernie czy i moja dojdzie... Zamawiałem na promocji telefon ZTE Axon 7 mini i wyszło około 120 Euro gdzie nie za bardzo widzi mi się stracić. Mam jakieś większe powody do zmartwień? Jak wam szła przesyłka DHL-em? Zależy mi potwornie na tym telefonie więc i zmartwienia mam jak nie wiem co.
Dziękuje za wszelkie informacje i pomoc!

Re: Pytania o ofertę, status, paczkę do GearBest !

7 gru 2017, o 23:28

Kupiłem w promocji głośnik xiaomi, kwota nie duża bo 20zl. Od 25 jest w Polsce i śledzenie się urywa. Zapewne przepadł, idzie odzyskać pieniądze?

Re:

7 gru 2017, o 23:33

carbon2468 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nikt Ci raczej na to pytanie nie odpowie, bo pewnie DHLa nikt nie brał (pewny Vat). Tutaj ludzie wybierają Priority Line.

7 gru 2017, o 23:50

Tylko póki co nie da się wybrać Priority Line. Wycofali ten sposób wysyłki?
Bo Expedited Shipping to jest DHL i pewny Vat?

8 gru 2017, o 01:38

Znowu przy części produktów jest wyłączona ta opcja przesyłki. Obstawiam, że się nie wyrabiają.

8 gru 2017, o 11:28

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Poczekaj spokojnie, mnie ostatnio paczka utkwiła na 3 tygodnie, już pisałem o zwrot. Miałem status, że przyleciała do Polski 8 listopada i następny dopiero 2 grudnia, że czeka na poczcie.

8 gru 2017, o 12:06

Europe Railway Priority Mail ktoś brał? Już ponad 40 dni idzie, od miesiąca paczka w Kazachstanie i od dwóch tygodni zgłoszona do UPS. Dotrze to w ogóle?

8 gru 2017, o 13:15

Mam to samo z dwoma pierdołami, najpierw Kazachstan, potem Rosja, teraz od dłuższego czasu cisza. Czekam cierpliwie aczkolwiek więcej nie wezmę tej opcji.

8 gru 2017, o 16:42

Witam wszystkich
27 listopada kupiłem na geatbest 4 sztuki lampy solarne , były w promocji.
Od tamtej pory status zamówienia jest PROCESSING , nic się nie zmienia. nie mam numeru przesyłki.
Za towar zapłaciłem przez przelewy24 , czy w tym sklepie jest jakaś ochrona tak jak na Aliexpress ?
Czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy w razie czego ? Tam nawet nie ma bardzo do kogo napisać żeby się coś dowiedzieć .
Link do aukcji na której kupiłem :
https://www.gearbest.com/outdoor-lights ... ml?wid=107

8 gru 2017, o 17:48

Możesz otworzyć ticket lub pisać na czacie. ;]

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz