przez Bubu » 6 sty 2017, o 23:54
Dopiero dzisiaj trafiłem do tego działu i widzę jakieś fałszywe oskarżenia ... Oczywiście sprawa została wyjaśniona i paczka z tego co widzę w trackingu została dostarczona.Zaraz po dostaniu pieniędzy dokonałem zamówienia i nie było żadnej zwłoki a że na wysyłkę w przypadku z Chin trzeba poczekać kilka dni to chyba każdy wie ;).Chyba ktoś tutaj zapomniał że przy zakupach z Chin trzeba cierpliwości ;).Mam nadzieje że Bubu wyjaśnij tutaj tą sprawę do końca i na przyszłość zastanowi się zanim rzuci oskarżeniami :).
Oczywiście, że naprostuje. Tak jak pisze Gap12, paczki dotarły. I wiem, że na paczkę od przyjaciół z chin nie czeka się tak jak na kuriera bo zamawiałem z chin już wcześniej (tak jak w tym przypadku przez kogoś). Tak więc posypuje głowę popiołem i przepraszam za to co pisałem (w sensie, że paczki nie zostały wysłane), ale jeżeli chodzi o kontakt to wydaje mi się, że coś poszło nie tak. Ja się starałem przypominać (pw) i widząc, że ktoś odczytuje wiadomość, a nie odpisuje nic to trochę zwątpiłem. Streszczając całe zajście: paczki dotarły, ale kontakt uważam za średni.