Odzież i obuwie markowa ZBIORCZY

Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy

Re: Odzież i obuwie markowa ZBIORCZY

Postprzez KingFight » 4 paź 2014, o 11:43

Może ktoś polecić jakieś buty zimowe?
KingFight

Pochwały: 1
Telefon:: Nokia

Postprzez kapao0 » 4 paź 2014, o 12:06

Kilka stron wcześniej było o tym pisane. Naprawdę tak trudno jest Wam troche poszukać?!
kapao0
AKTYWNY

Pochwały: 10
Telefon:: OnePlus 5
ROM: OxygenOS

Postprzez KingFight » 4 paź 2014, o 12:34

kapao0 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
~
To już było jakiś czas temu. Może ktoś kupił coś innego.
KingFight

Telefon:: Nokia

Postprzez jacek666b » 4 paź 2014, o 12:55

hellhammer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nikt tego nie sprawdzał! Pozatym każdy sprzedawca sprzedjae inne produkty, różniące się jakościa jak i samych materiałów oraz wykonania. Także nic Ci to nie da, że tutaj zapytasz, mogł ktoś kupić ktoś od innego sprzedawcy i mięc prawdziwy goretex a Ty możesz dostać fake lub mogło być odwrotnie.

Nie przekonasz się co ładują dopóki sam nie zaryzykujesz i nie kupisz, i sprawdzisz co to może być. Ja ostatnio zmawiałem kurtke jesienną z membranami, koszule z długim rekąwem i majtki. Zamówiłem u sprzedawcy z dobrą punktacją po 1 sztuce na próbe i będę próbował. Tak samo musisz zrobić i TY. A jak się boisz, to daj spokój sobie z ubraniami i butami z chin i kupuj w Pl w sklepach. Prosta zasada.

Kolego, kilka postów wyżej ktoś kupił buty od tego chinola i myślałem, że podzieli się informacjami na temat zastosowanego GORE TEXu.
Puki co, zamówiłem tam buty i jak tylko dojdą przetestuję je, i podzielę się informacjami.
Pozdrawiam!
jacek666b

Pochwały: 6
Telefon:: Nokia Asha 302
ROM: stock

Postprzez sebcio93 » 20 paź 2014, o 16:57

Może w niedalekiej przeszłości kupował ktoś jakieś fajnie oryginalne koszulka? T-shirty? I chciałby sie pochwalić bo planuje sobie jakieś kupić.:))
sebcio93

Telefon:: Samsung Galaxy S3

Postprzez delsol » 20 paź 2014, o 20:57

Panowie jak jest z wytrzymałością tego rodzaju obuwia,
http://www.aliexpress.com/item/High-qua ... =qRz7EyBq7
widzę że kilka osób kupiło te buty ale interesuje mnie jak się sprawdzą gdy będzie mokro i czy w zime przy minusowej temperaturze będą w miarę ciepłe??
Podobają mi się z wyglądu ale szukam czegoś uniwersalnego również na zimę. Znalazłem takie buty na allegro:
http://allegro.pl/buty-meskie-trekkingo ... 05887.html można powiedzieć za tą samą cenę i się zastanawiam które będą wytrzymalsze i cieplejsze :?:
delsol

Postprzez wacie72 » 20 paź 2014, o 21:00

Ani jedne ani drugie nie są butami zimowymi , więc obstawiam ze zawsze podczas mrozów noga Ci zmarznie.Tym bardziej gdy będzie mokry śnieg.

Sucha zima z temperaturą w okolicach zera jeszcze może być.
wacie72
VIP

Pochwały: 49
Telefon:: Redmi Note 7

Postprzez ddr » 20 paź 2014, o 21:16

Hi-tec robi całkiem dobre rzeczy, rozważałem kupno kurtki tej firmy, padło na tańszą, nie odstającą jakością 4F, ale nie o tym teraz.
To czy komuś stopy odpadną czy nie to zależność od jednostki. W zimę gdy nie jest mokro i drogi są w miarę wydeptane to naginam w niskich letnich butach, wysokie zakładam tylko po to by mi w buty nie wlatywał śnieg lub woda.
Te z alledrogo to całkiem fajne buty, nawet tanie i w sumie jako tako są najbardziej uniwersalne, aczkolwiek w mokry śnieg w takich bym nie wyszedł. Wiosna-jesień jak najbardziej, a w zimę gdy sucho.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.

Uwaga!
GEARBEST oszukuje kupujących!
ddr
VIP

Pochwały: 135
Telefon:: Xiaomi Mi MIX 2
ROM: MIUI 10

Postprzez delsol » 20 paź 2014, o 21:27

No właśnie o to mi chodziło że na lekką zimę się powinny nadać, nie mówię że na -20, a szukać czegoś teraz na siłę na ali aby coś kupić "okazyjnie" za tą samą cenę to nie bardzo mi się uśmiecha, w dodatku tu z Polski, max kilka dni czekania, sprawdzony sprzedawca. Po wypłacie zamówię. Widzę, że ma dużo innych markowych rzeczy m.in. 4F fajne polary za 80-90 zł.
@ dzięki za wskazówke ;-)
Ostatnio edytowano 20 paź 2014, o 21:32 przez delsol, łącznie edytowano 1 raz
delsol

Postprzez ddr » 20 paź 2014, o 21:30

Popatrz też inne sklepy za tymi hi-tecami. Np. Zalando czy nawet amazon.co.uk. Może się okazać że nawet z ich przewalutowaniem i przesyłką wyjdzie taniej niż na alledrogo :P.

Autor postu otrzymał pochwałę
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.

Uwaga!
GEARBEST oszukuje kupujących!
ddr
VIP

Pochwały: 135
Telefon:: Xiaomi Mi MIX 2
ROM: MIUI 10

Postprzez puti100 » 21 paź 2014, o 08:20

delsol napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

witam, ja kupiłem u tego chińczyka merrelle, mam podobne oryginalne (merrell monsoon gtx, do miasta zimą nadają się idealnie, mam nadzieję że chińskie też) w których chodzę już piąty rok (widać już ich zmęczenie).
Co do chińskich podróbek, moszę je od miesiąca, jakość wykonania jest ok (można doszukać się drobnych niedociągnięć jak np. nie pomalowanej kropki nad i w napisie vibram), są bardzo wygodne, wsadziłem je pod wodę, spłynęła jak po przysłowiowej kaczce (wiadomo, że odzież z membraną trzeba co jakiś czas zaipregnować), co do ich oddychalności nie widzę większej różnicy w porównaniu z oryginalnymi. Za jakiś czas chętnie powtórzę zakup u tego chińczyka.
puti100

Postprzez milczar86 » 23 paź 2014, o 11:14

no właśnie ciekawe jak z trwałością tych podjebek. używa ktoś tych butów ok. roku, dwóch? generalnie też chodzę w merrell 'ach i wiem, że są nie do zdarcia (a wiem co mówię bo bardzo niszczę obuwie). w poprzednich starych butach zrobiłem jeszcze remont mieszkania i nie chciały się zepsuć. teraz mam http://www.gravitypope.com/shoes/product/24164-merrell-j41903-proterra za 269zł ze sklepu i po roku intensywnego użytkowania są nówki sztuki. więc czy opłaca się kupować kopię za 130 zł?
milczar86

Telefon:: sgs i5700
ROM: 2.2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odzież, obuwie i galanteria Z Chin