nie wiem czy będziecie przychylni, ale miałem chwile czasu i pod przypływem radości odebrania swojego LeTv bez Vatu przeznaczyłem ją na przygotowanie paru wariantów nowego logotypu dla forum, bo istniejące (pomimo iż sam je robiłem) strasznie mnie drażni :) czy warto zająć się nową marką forum ? (obecne logo wygląda na przestarzałe :p )
Myślę że czerwony Android z chińską flagą powinien stać się znakiem rozpoznawczym forum. Już chyba to postulowałem robiąc favicon. Forumowe kolory to też powinny być żółty i czerwony. Z powyższych logotypów przerobiłbym te z czerwonym Androidem. Lewą "rękę" bym mu dał pod kątem 90 st. i pod nią napis telchina.pl (nie wiem czy to będzie ładnie wyglądało). Na forum bardziej pasuje chyba logo "poziome" niż "kwadratowe".
sonic ale o którym logo mówisz? Bo w zależności od motywu jasny/ciemny są różne loga. Bardziej podoba mi się w chwili obecnej to w jasnym motywie. To w ciemnym jest fatalne
tez skłaniam się do czerwonego androida, z motywami chińskiej flagi- gwiazdy. Zastanawiam się czy jest potrzebny jeszcze napis telchina.pl. może tylko grafika?
jakoś przyzwyczajony jestem do jasnych motywów, dlatego prosilver jest super, mogę zrobić nazwę obok czerwonego robocika żeby pasowało do poziomego formatu, tylko czy napis zostawić niebieski ? bo zajżałem na chwilkę (i już mnie zaczeła boleć głowa :p) na motyw problack i tam ni jak ten niebieski nie będzie pasował :)