U mnie też są te kolorki, na szczęście nie przeszkadzają mi. Szkoda że tyle czekacie z tym serwisem, bo w sumie wysłałbym dla samego wysłania, ale to tak sobie raczej daruję, nie mam zapasowej słuchawki nawet do dzwonienia.
Może jakiś mały refund ugram, próbował ktoś z was?
Wyniki w antutu 111-113k, programy typu cpu-z pokazują tylko 4 rdzenie aktywne, 4 śpią. Niby rezultat w antutu pokazuje że działają. Podobno trzeba aplikacje do monitorowania ustawić jako systemową, wtedy dobrze wyświetlają, ale do tego root jest chyba potrzebny. Nubia przyszła z wersją 1.03, zaktualizowała się sama do 1.05, i potem dograłem 1.10.
Sam telefon śmiga jak rakieta, poinstalowałem co chciałem, i na razie wszystko działa. Widać że ten "oficjalny" rom to taka samoróbka na kolanie, mam nadzieję że Resurrection albo LineageOS się rozwiną, albo po prostu ktoś wrzuci dokładny poradnik jak wgrać oficjalny chinski rom z gappsami
jest już na rosyjskich forach, ja na razie nie mam przejściówki otg do usb c, więc się nie bawię.
Mój pierwszy telefon z czytnikiem linii, i kurczę bardzo to fajne, działa natychmiastowo, w ogóle telefon super się trzyma, tylko strasznie śliski jest
bez etui strach z tym po ulicy chodzić.