Teraz jest 25 kwi 2026, o 16:50

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Następca dla Galaxy s7

Witam! Szukam następcy dla tytułowego telefonu. Ale żadnych nowości, raczej coś półkę wyżej, może być coś starszego używanego w cenie myślę 500-800zl. Pomoże ktoś?
Wiadomo, ma nie być gorszy od s7 :)
Z gory dziękuję za pomoc!
Czytaj więcej : Następca dla Galaxy s7 | Wyświetlone : 4303 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Vivo NEX 3 5G, 12GB RAM, 512GB ROM i bateria 4500mAh

Na rynku pojawia się coraz więcej smartfonów 5G, najtańszym jest iQOO Pro 5G (submarka VIVO) .Obecnie flagowy Vivo NEX 3 5G otrzymał homologację TENAA i występuje w dwóch wersjach- V1924T i V1924A. Oprócz obsługi 5G telefon ten ma potrójną konfigurację aparatu o trójkątnym kształcie.

Obrazek
Obrazek
Czytaj dalej:
Vivo NEX 3 5G 3 5G
Czytaj więcej : Vivo NEX 3 5G, 12GB RAM, 512GB ROM i bateria 4500mAh | Wyświetlone : 2718 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Jaki Xiaomi do 800 zl

Witam, Jak w temacie, mam do wydania 800 zł wybór padł na markę Xiaomi. Proszę o pomoc w wyborze.
Czytaj więcej : Jaki Xiaomi do 800 zl | Wyświetlone : 2295 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon dobre zdjęcia + duza bateria 200 USD

KOD: ZAZNACZ CAŁY
Cena (bez VAT): max 200 USD 800PLN
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: najlepiej nie więcej niż 5 cali
Ilość RAM/ROM/Procesor: parametr drugorzędna
Dual/Single sim: nieistotne
Preferowane marki: nie mam
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): byle w budżecie (nowy)
Wymagania (parametry, funkcje): najlepszy aparat w tych pieniążkach
Opis: potrzebuję tel. możliwie najmniejszy (wiem, może się okazać niemożlwe), z jak najlepszym aparatem w w/w cenie. Drugim co do ważnosci parametrem jest pojemna bateria. Dużo przebywam w terenie bez dostępu do ...
Czytaj więcej : Telefon dobre zdjęcia + duza bateria 200 USD | Wyświetlone : 2224 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Redmi Note 8

Witam, co sadzicie o nowym Redmi Note 8? Orientuje się ktoś kiedy będzie dostępna wersja Global?
Czytaj więcej : Redmi Note 8 | Wyświetlone : 3018 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Xiaomi

Xiaomi Pocophone F1 vs Xiaomi Mi9T

Cześć,
jestem na kupnie telefonu. Mój wybór padł na Pocophone i Mi9T.
Możecie mi przybliżyć główne wady, zalety i różnice między tymi telefonami.
Ciężko mi się zdecydować :(

Dzięki!
Czytaj więcej : Xiaomi Pocophone F1 vs Xiaomi Mi9T | Wyświetlone : 4833 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Porównania telefonów

Ekran do X526

Czesc. Potrzebuję kupić ekran do X526. na ali zamówiłem do x526 i niestety nie mają na stanie, pisałem do innych sprzedawców i tak samo. Czy wyświetlacz od X620 pasuje do tego LeTv? Na zdjęciach wygląda identycznie.
A może ktoś tu na tym forum ma ekran do X526?
Czytaj więcej : Ekran do X526 | Wyświetlone : 2446 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Przenośny odtwarzacz muzyczny iBasso DX160 z niespodziewanym

Obrazek

Główne cechy :

* 5-calowy wyświetlacz HD o rozdzielczości 1080 × 1920 pikseli i 445 PPI
* Android 8.1 Oreo
* Podwójny chipset CS43198, który jest w stanie DSD przez PCM (DSD DoP) do DSD256 i PCM 32/384 kHz.
* SNR 125dB dla słuchawek z pojedynczym zakończeniem, podczas gdy dla słuchawek zrównoważonych zakres SNR wynosi 130dB
* 2 GB pamięci LPDDDR3 RAM i 32 GB pamięci wewnętrznej.
* wymiary 113 x 69 x 15 ...
Czytaj więcej : Przenośny odtwarzacz muzyczny iBasso DX160 z niespodziewanym | Wyświetlone : 2321 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

OPPO Realme 3 Pro - pierwsze wrażenia

Dotarł do mnie wczoraj OPPO Realme 3 Pro.
Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne.
W pudełku standardowo: telefon, ładowarka, kabel micro USB, silikonowe etui,igła SIM, manual (nawet z j. polskim).
Telefon ładny, smukły, wszystko dobrze spasowane. Plecki plastikowe.
Z minusów mocno wystający aparat.
Obrazek
Obrazek

System to Android 9 z ichniejszą nakładką ColorOS. Wszystko ładnie przetłumaczone, czasami aż za bardzo :)
Po rozpakowaniu miał łatki z maja 2019, w nocy się zaktualizował na łatki z sierpnia, czyli ...
Czytaj więcej : OPPO Realme 3 Pro - pierwsze wrażenia | Wyświetlone : 3296 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Do grania w pokemony itp.

Cena (bez VAT): do 400 zł im mniej tym lepiej
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: bez znaczenia
Ilość RAM/ROM/Procesor: 2GB minimum, lepiej 3 najlepiej 4gb ramu. Procesor /grafika byleby się nie grzała
Dual/Single sim: bez różnicy
Preferowane marki: brak
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): chiny
Wymagania (parametry, funkcje): powinien dobrze sobie radzić z prostymi grami a jednocześnie nie grzać się, mieć dużą baterię/dobry soft. Miło gdyby był wspierany przez jakiś alternatywny soft typu linage
Opis:
Czytaj więcej : Do grania w pokemony itp. | Wyświetlone : 4147 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152327 • Liczba wątków: 4645 • Liczba użytkowników: 39604