Teraz jest 29 kwi 2025, o 23:03

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

IUNI U3 znamy specyfikację techniczną!

Chiński producent IUNI długo karmił nas strzępkowymi informacjami na temat nowego flagowca. Dziś w końcu poznaliśmy pełną specyfikację nowego telefonu.
Obrazek
Obrazek
A prezentuje się ona imponująco. Sercem urządzenia jest Snapdragon 801 (AB), wspomagany przez 3 GB ram. Do dyspozycji użytkownika zostanie oddane 32 GB pamięci wewnętrznej. Operować będziemy na dużym 5,5 calowym ekranie o rozdzielczości 2560x1440.Jak można zauważyć na fotografiach ekran smartfon będzie posiadał bardzo wąskie ramki. Ciekawym ficzerem IUNI U3 będzie nagrywanie w ...
Czytaj więcej : IUNI U3 znamy specyfikację techniczną! | Wyświetlone : 1585 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Chodzi i GooPhone

Witam.
Mam takie pytanie gdyż nie chce mi się (a raczej nie potrzebuję ) zakładać 3 konta w banku i dlatego założyłem topic . Czy byłbym ktoś w stanie mi zamówić (goophone)ew wystawić na allegro żeby kasa się zgadzała oczywiście profit biorę pod uwagę . Szczegóły na PW . Pozdrawiam . Chyba że ktoś posiada Nowy na stanie bo Ci na allegro liczą sobie jak za 2 ; )
Czytaj więcej : Chodzi i GooPhone | Wyświetlone : 1157 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Haier w910 - brick sam z siebie?

Witam. Otóż użytkowałem haier w910 na wakacjach i w pewnym momencie się wyłączył. Gdy chciałem go włączyć zatrzymywało się na logo QUISDA i nie mogłem go wyłączyć, musiał się rozładować. Teraz po podłączeniu do ładowarki zatrzymuje się albo na pustej baterii albo na QUISDA. Gdy klikam power + vol up to wibruje 3 razy, a power + vol down pojawiają się w rogu ekranu napisy na tle QUISDA.
Jakiś pomysł jak to naprawić? Pozdrawiam
Czytaj więcej : Haier w910 - brick sam z siebie? | Wyświetlone : 842 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Redmi 1S 4G LTE

Xiaomi do końca miesiąca wprowadzi do sprzedaży nowy telefon o nazwie Redmi 1S 4G.

Obrazek

Xiaomi Redmi 1S 4G to Redmi 1S wyposażony w modem LTE w miejsce modemu WCDMA kosztem obsługi Dual SIM. Telefon będzie posiadał procesor MediaTek , zrezygnowano z układu firmy Qualcomm
Smartfon posiada ekran w technologi IPS o przekątnej 4,7 cala i rozdzielczości 1280 x 720 pikseli, procesor MT6582M o częstotliwości 1,3GHz, wspomagany przez 1GB pamięci RAM oraz 8 GB pamięci ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 1S 4G LTE | Wyświetlone : 1712 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Kurs "Dolara"

Od paru dni obserwowalam kurs dolara, bo mam na oku pare zakupow na alli.
Zauwazylam ze w poszczegolnych godzinach spada i warto kupowac.
Czy ktos jeszcze to zauwazyl? Czy sa jakies wynikowe do kursu dolara?
Wiem ze jesli ktos wymieni duza sume, to wtedy dolar spada.
Jednak zastanawiam sie czy czekac, czy wymieniac po takim kursie jaki jest.
Czy moje smiale stwierdzenie ze w poniedzialki kurs bedzie spadal - jest prawidlowe?

Poradzcie.

Wymieniam na walutomacie, ...
Czytaj więcej : Kurs "Dolara" | Wyświetlone : 36544 | Odpowiedzi : 236 | Dział : HydePark

Digitizer do clona samsunga s5

Witam mam http://www.aliexpress.com/snapshot/6134611519.html z potrzaskanym digitizerem. Kupiłem do oryginalnego i tu różnica mój ma tasiemkę do wpięcia a oryginał nie ma. Po rozebraniu telefonu na płytce znalazłem oznaczenia I92080 ver 1.3. Do jakiego telefonu zamówić wyświetlacz ??
Czytaj więcej : Digitizer do clona samsunga s5 | Wyświetlone : 912 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

sj4000 pytanie z innej beczki

panowie pytam tutaj bo napewno ktos ma !! mam kamere sj4000 spisuje sie swietnie filmy masakra jak ze te cene:) powiedzcie mi czy istnieje pilot do tej kamery ? lub czy pasowalby z go pro ?
Czytaj więcej : sj4000 pytanie z innej beczki | Wyświetlone : 1124 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Spice Fire One Mi – FX1 smartfon z Firefox OS za 38$!

Firefox OS jest na rynku dopiero rocznym, raczkującym jeszcze systemem. Większość smartfonów, które mają go na pokładzie to tak zwane smartfony entry-level. Nie inaczej jest z Spice Fire One Mi – FX1.
Obrazek
Specyfikacja prezentuje się następująco:
3.5- calowy wyświetlacz o rozdzielczości :320 x 480p
jednordzeniowy procesor o taktowaniu 1 GHZ
2 megapikselowy aparat tylni oraz 1.3 megapikselowa kamerka przednia
Smartfon obsługuje dwie karty sim, jednak oferuje wyłącznie łączność 2G.
W Indiach smartfon oferowany jest ...
Czytaj więcej : Spice Fire One Mi – FX1 smartfon z Firefox OS za 38$! | Wyświetlone : 962 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Problem ze smartfonem po upadku

Wiem że to forum o chińskich słuchawkach, ale niestety mam problem z niechińską Xperią po upadku i mam nadzieję, że ktoś pomoże.

Mam problem z Xperią neo v mojej dziewczyny po upadku, otóż karta jest w sieci Play. Po upadku jest problem taki że zasięg z sieci Plus łączy bez problemu i normalnie działa, natomiast gdzie nie ma zasięgu Plusa, to już go wcale nie łapie. A gdy chcę ręcznie przełączyć na Orange lub T-mobile ...
Czytaj więcej : Problem ze smartfonem po upadku | Wyświetlone : 890 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Huawei Ascend Mate 7 otrzymał licencję sieciową w Chinach!

Chiński urząd telekomunikacji przyznał licencję sieciową nowemu phabletowi od Huawei co oznacza, że Ascend Mate 7 pojawi się na rynku już wkrótce.
Obrazek
Sercem urządzenia będzie SoC Kirin 920 ( taktowanie w zależności od wersji wyniesie od 1,7 ghz do 2,0 ghz) wspierany przez 2GB ram. Nie zabraknie również dobrze znanego już nam 13 megapikselowego aparatu od Sonego. Producent zastosował duży 6 calowowy FullHD nad którym znajdziemy kamerkę do wideorozmów (5 MP). Na pokładzie nie ...
Czytaj więcej : Huawei Ascend Mate 7 otrzymał licencję sieciową w Chinach! | Wyświetlone : 1126 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570