Teraz jest 29 kwi 2025, o 23:03

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Hasee Xiaoxin 3S

Hasee Xiaoxin 3S to na pierwszy rzut oka standardowy telefon oparty na MTK6592 jednak jego dużym ficzerem ma być niemalże całkowita integracja z WeChatem.
Obrazek

Usługa ta to nic innego jak wiadomości tekstowe oraz głosowe z wykorzystaniem internetu, zintegrowana jest ona z popularnymi popularnymi społecznościowymi tj. facebook. Obecnie posiada 300 mln użytkowników w tym ponad 70 mln poza granicami Chin.
Obrazek
Reszta specyfikacji prezentuje się następująco:
2 GB RAM, 16 GB ROM
5 calowy ekran ...
Czytaj więcej : Hasee Xiaoxin 3S | Wyświetlone : 1082 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Meizu MX4 Pro zdjęcia wyciekły do sieci

Nie tak dawno temu pisałem o niesamowitym wyniku MX4 w Antutu. Teraz dowiedzieliśmy się nieco o wyglądzie wersji "premium" nowego flagowca Meizu.
Obrazek
Wersja pro MX4 różni się od reszty rodziny, na pierwszy rzut oka można zauważyć, że będzie to produkt premium. Największą różnicą będzie metalowa ramka, jednakże tylna klapka będzie wykonana z plastiku i będzie "zdejmowalna" co oznacza, że będziemy mieli możliwość wymiany baterii. Na przednim panelu znajdziemy 5,5 calowy ekran wyświetlający obraz w ...
Czytaj więcej : Meizu MX4 Pro zdjęcia wyciekły do sieci | Wyświetlone : 1246 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

O chińskich Smart Watchach

Co sądzicie o chińskich zegarkach z androidem? Właśnie zastanawiam się nad kupnem takiej zabawki. Ma ktoś z Was? Polecicie jakiś konkretny model (najlepiej w cenie do 50$, chociaż jeśli warto, dałbym i ze 100$) ? Czy jakikolwiek Smart watch współpracuje z Windowsem Phone 8?
Czytaj więcej : O chińskich Smart Watchach | Wyświetlone : 2901 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Huawei g610s Invalid IMEI

Witam, posiadam huawei'a g610-u00, niestety po flashowaniu przez Sp flash tool nie mogę normalnie korzystać z telefonu ponieważ mam zły numer IMEI. Znalazłem sposób aby zmienić nr IMEI przez Engineering mode jednak nie mogę się do niego dostać. Próbowałem przez Mobileuncle tool oraz inne programy bądź kody serwisowe i nic. Czy wie ktoś w jaki sposób mogę odblokować Engineering mode? Lub wie ktoś w jaki sposób zmienić numer IMEI?
Z góry dziękuje za pomoc :)
Czytaj więcej : Huawei g610s Invalid IMEI | Wyświetlone : 1077 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

telefon do 600 dual

Dobry wieczór,
Widziałem już tu podobny temat jednak całkowicie inny. Szukam telefonu dual sim do 600pln. Wymagania są proste:
-Dual powinien umożliwiać ciągłe działanie obu kart(dzwonie z jednej, druga jest aktywna, gdy ktoś dzwoni na tą drugą, telefon mnie o tym informuje) = czyli poprawne działanie dualsim
-Jak najlepszy stosunek ceny do jakości. Chodzi o to że nie zawsze ten telefon który jest lepszy na papierze jest dobry w rzeczywistości.
Ja nie znam się na ...
Czytaj więcej : telefon do 600 dual | Wyświetlone : 5349 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dual SIM

Coolpad 7320 bootloop

Tak jak w temacie, zainstalowałem sterowniki telefon wyświetla się jako VCOM..... tylko po chwili znika z menadżera urządzeń tak ma być?
Czytaj więcej : Coolpad 7320 bootloop | Wyświetlone : 913 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Huawei Honor 3C Play już w sprzedaży!

Nie tak dawno temu pisałem o przeciekach na temat nowego budżetowego telefonu od Huawei, a mianowice Honor 3C Play Edition.
Obrazek
Chiński gigant reklamuje nową wersję Honor 3C jako taniego "killera" iPhone'a. Specyfikacja wskazuje jednak, że w tej roli może się nie sprawdzić. Wygląda ona bowiem następująco:
SoC: MTK 6582
1 GB RAM
16 GB pamięci wbudowanej (rozszerzalna za pomocą kart pamięci)
8 megapikselowy aparat
5,5 calowy ekran HD
2 sloty na karty sim
Android ...
Czytaj więcej : Huawei Honor 3C Play już w sprzedaży! | Wyświetlone : 961 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Nowa wersja sześciordzeniowego iNew V8

iNew V8 to całkiem udany klon Oppo N1, aczkolwiek jak dla mnie z jednym mankamentem. Zbyt małą ilością pamięci operacyjnej.
Obrazek
Chiński producent postanowił to zmienić i zaktualizował V8 i dodał do słuchawki 1 GB pamięci Ram. Specyfikacja nowej wersji telefonu prezentuje się następująco:
5.5 calowy ekran HD
sześciordzeniowy SoC MTK6591 (1,5 ghz)
2 GB ram
16 GB pamięci wbudanej
13 megapikselowy ruchomy aparat
Pojemność baterii wynosi 2400 mAh. Nie zabraknie również obsługi NFC. Całość ...
Czytaj więcej : Nowa wersja sześciordzeniowego iNew V8 | Wyświetlone : 1129 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Coolpad 7320 problem z dolnymi klawiszami

Witam,
Mam problem po włożeniu karty aero2 dolne klawisze odpowiadające za powrót,home i ten trzeci nie reagują po wyjęciu chwile działały a teraz dalej nic.
Co to może być?
Przed tym jak nie wkładałem karty aero2 było ok.
Czytaj więcej : Coolpad 7320 problem z dolnymi klawiszami | Wyświetlone : 882 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Moto X+1

Dzięki wpadce brazylijskiego sklepu poznaliśmy specyfikację nowego flagowca od Motoroli (kupionej uprzednio przez Lenovo).
Obrazek
Sercem smartfonu będzie Snapdragon 800 wspierany przez 2GB pamięci operacyjnej. Będziemy mieli do dyspozycji 16 GB pamięci wbudowanej. Operować będziemy na 5.2 calowym wyświetlaczu o rozdzielczości HD bądź FHD. Fotki wykonamy 13 megapikselowym aparatem. Całość będzie działać pod kontrolą androida 4.4.4. Specyfikacja niczym nie zaskakuje miejmy nadzieję, że chociaż cena będzie kusząca.

źródło:gizmochina.com
Czytaj więcej : Moto X+1 | Wyświetlone : 1106 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570