Teraz jest 8 sie 2025, o 11:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

The Dbphone T19

Chiński producent Dbphone przez ostatni rok zalewał rynek kolejnymi modelami swoich słuchawek. Tym razem stworzył jednak prawdziwą perełkę jaką jest model T 19.
Obrazek
Design T19 zgodnie z ostatnim trendem wśród smartfonów charakteryzuje się minimalizmem, telefon ten będzie dostępny w kolorze czarnym i białym. Specyfikacja również prezentuje się zachęcającą na pokładzie znajdziemy MTK6592m wspierany przez 2GB ram. Do dyspozycji użytkownika zostanie oddane 16 GB pamięci wewnętrznej, w której możemy przechowywać np. fotki ,które wykonany 13 ...
Czytaj więcej : The Dbphone T19 | Wyświetlone : 1085 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

hamer h1

Witam wszystkich, jestem nowy na forum, no i oczywiście mam problem z hamerem h1, a mianowicie bardzo słabo słysze rozmówce pod czas rozmwy, da się coś z tym zrobić?
Czytaj więcej : hamer h1 | Wyświetlone : 919 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zegarki z Chin - wątek ogólny

Hej,
jako, że zegarki stanowią bardzo dużą część oferty aliexpress, postujmy tutaj informacje o zegarkach kupionych, polubionych, openingach itd.

Tutaj opening Taga Calibre z Aliexpress
https://www.youtube.com/watch?v=H6Ko0FgrsZU

Koszt zakupu na ali - 30 usd (coś podejrzanie tanio ;p)

Ja zamówiłem wczoraj z Ebaya Timexa Weeekdnera za 45 USD razem z wysyłką. Dzisiaj został wysłany.

Obrazek

A wy znaleźliście coś ostatnio ciekawego? ;)

Popularne marki wyszukiwane na aliexpress:
Armani AR Watch ...
Czytaj więcej : Zegarki z Chin - wątek ogólny | Wyświetlone : 815239 | Odpowiedzi : 4868 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Mlais mx28

Szukam kogoś, kto ma telefon MLAIS MX28 i mógłby odsprzedać mi baterię do tego modelu. Mój telefon przyszedł bez baterii (szwajcarska poczta zabrała ze względu na "niebezpieczeństwo"), sprzedawca nie prowadzi wysyłki pojedyńczych rzeczy, w internecie nie znalazłam nigdzie tej baterii, w komisach powiedziano mi, że nie ma zamiennika. Czy ktoś może mi pomóc?
Czytaj więcej : Mlais mx28 | Wyświetlone : 909 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Problem z mikrofonem ZTE z5s

Witam mam problem otóż kiedy rozmawiam mój odbiorca mnie nie słyszy, dopiero kiedy przyłoże bardzo blisko telefon do ust mozna się jakoś dogadać ale praktycznie musze go trzymac przy ustach i dosłownie sie wydzierać nie wiem czym może to byc spowodowane. Przy nagrywaniu filmów czy przy nagrywaniu dyktafonem wszystko jest okej jak nalezy tylko z rozmowami jest ciężko moze wina jakiegoś czyjnika albo soft padł nie mam pojęcia. Prosze bardzo o pomoc. ...
Czytaj więcej : Problem z mikrofonem ZTE z5s | Wyświetlone : 945 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

GPS w procesorach MTK.

Mam v967s opartego na procesorze MTK6589 i co do działania GPS w tym modelu mam wiele zastrzeżeń. Słyszałem, że starsze procesory MTK (w tym mój) mają problemy z GPS, ale interesuje mnie czy ten problem został wyeliminowany lub przynajmniej zniwelowany w nowszych modelach, np. ośmiordzeniowych MTK6592?
Czytaj więcej : GPS w procesorach MTK. | Wyświetlone : 1303 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

InFocus M810

Amerykański producent InFocus uruchomił produkcję M810 w Tajwanie. Słuchawka powstała we współpracy z Hon Hai Precision Industry Co. , firmą odpowiedzialną za składanie iPhonów, iPodów czy iPadów.
Obrazek
Smartfon to typowy flagowiec na 2014 rok. Na pokładzie mamy więc Snapdragona 801(taktowany częstotliwością 2,5 Ghz), 2GB ram, 16 GB pamięci wbudowanej oraz 5,5 calowy ekran o rodzielczości full HD(matryca IPS). Do dyspozycji zostanie nam oddany aparat główny o rozdzielczości 13 MP oraz przedni o rozdzielczości 5 ...
Czytaj więcej : InFocus M810 | Wyświetlone : 1772 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

UMi C1 “2014 Quad-core Killer”

UMi znane jest powszechnie z interesujących smartphonów w bardzo przystępnej cenie.
Obrazek
Nie inaczej będzie z modelem C1, choć producent na wyrost nazwał go Quad-Core killerem. Na pierwszy rzut oka rzuca się ciekawy design słuchawki. Telefon będzie miał metalową obudowę co jest rzadkością w tanich produktach. Producent zapewnia,że zaprojektował C1 tak, żeby odprowadzał ciepło w jak największym stopniu. Specyfikacja nie robi wrażenia, na pokładzie znajdziemy czterordzeniowy SoC MTK 6582, wspierany będzie przez 1 GB ram. ...
Czytaj więcej : UMi C1 “2014 Quad-core Killer” | Wyświetlone : 3887 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Nowości

Przypadkiem skasowałem konto na aliexpress

Tak jak w tytule.
Dostałem masę spamu od alibaba.com, moja pierwsza myśl skąd mają mój adres email, po krótkim namyśle skasowałem konto, nawet przez myśl mi nie przeszło, że to oni odpowiadają za aliexpress. Więc tak durnym sposobem skasowałem konto na aliexpress a dnia 17 lipa kupiłem telefon (sic!) jeszcze nie dotarł. Teraz kurna nie wiem co zrobić, do kogo pisać...
Aktualnie mój status z r4v.pl wygląda tak:
1 Shipment Submitted 2014-07-23 18:30:00 Transit
2 ...
Czytaj więcej : Przypadkiem skasowałem konto na aliexpress | Wyświetlone : 1173 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Kalendarze Toolix

Kalendarze Toolix to przydatna aplikacja zawierająca kilkadziesiąt gotowych, aktualizowanych kalendarzy, prowadzonych przez ekspertów i pasjonatów z różnych dziedzin. Zamiast za każdym razem szukać informacji w Internecie albo notować w kalendarzu to, o czym nie chcesz zapomnieć, pobierz gotowy kalendarz z wydarzeniami na interesujący Cię temat.

Dostępna za free w Google Play ->Google Play - Kalendarze Toolix

Korzystam i polecam.!
Czytaj więcej : Kalendarze Toolix | Wyświetlone : 3025 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579