Teraz jest 13 wrz 2025, o 18:43

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu MX4 zaprezentowany!

Po dosyć długiej kampanii marketingowej Meizu zaprezentowało nowego flagowca. Mx 4 będzie pierwszym smartfonem opartym na MTK6595!
Obrazek
Producent wyposażył nowy smartfon w ekran FullHD o przekątnej 5.36 cala. Dookoła niego znajdziemy ramkę wykonaną z wysokiej jakości stopu aluminium. Ramka ma także praktyczne zastosowanie ma także chronić taflę Gorilla Glass 3 w razie upadku. Zastosowany nowy SoC tajwańskiego producenta oparty jest na architekturze big.LITTLE i działa z taktowaniem 2.2 GHZ. Na pokładzie również znalazło się ...
Czytaj więcej : Meizu MX4 zaprezentowany! | Wyświetlone : 4136 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości

Komentarze w dziale ''Bazar''

Witam
Czy administracja i moderzy mogą coś zdziałać w temacie komentowania ofert w dziale bazar?
Ostatni kwiatek, a dzieje się to nagminnie.
Code: Zaznacz cały
http://telchina.pl/post109376.html#p109376

Na każdym forum którego jestem użytkownikiem, a jest ich całkiem sporo, komentarze w takich działach są usuwane, a komentatorzy otrzymują ''ostrzegacze''
Nie podoba się ogłoszenie, nie kupuj/sprzedawaj, ale zostaw to dla siebie, czytanie elaboratów osób niezainteresowanych ofertą jest deprymujące i nic nie wnosi do tematu.
Czytaj więcej : Komentarze w dziale ''Bazar'' | Wyświetlone : 3917 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Samsung J700 kontra współczesność...

HA!
no i znowu poniosło mnie i opyliłem swojego REDMI NOTE
poużywałem miesiąc i opyliło go Aledrogo...
no z zarobkiem nie powiem.
i teraz uwaga...
odszukałem w elektro śmieciach starego samsunga j700 z 2006r
juz w 2008 poszedł w odstawkęi leżał w szufladzie na samym końcu
i wiecie co?
po odpaleniu i zdjęciu simloka po naładowaniu bateryjka działa juz 3 dzieńi ani jedna kreseczka nie spadła!!!
telefonowałem łącznie z 3-4 godzinki a bateryjka leżała odłogiem ...
Czytaj więcej : Samsung J700 kontra współczesność... | Wyświetlone : 1229 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oszczędzanie danych

Cześć. Do tej pory korzystalem z Windows phone i nie było z tym problemu. Na androidzie mam powlaczane chyba wszędzie opcje oszczędzania danych a mimo to bardzo szybko "zjada" dane pakietowe. Odpale chroma w pisze jedno hasło w google i juz 4mb. Kiedyś tyle to mi na pol dnia wystarczało. Jaka polecacie przeglądarkę bardziej oszczędna i jakie SA sposoby by te dane pakietowe oszczędzić?
Czytaj więcej : Oszczędzanie danych | Wyświetlone : 1260 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Gionee Elife S5.1 najcieńszy smartfon z LTE

Jak dobrze wiemy ostatnio wśród producentów smartfonów panuje trend na odchudzanie ich urządzeń. Świetny przykładem na to jest nadchodzący chiński telefon Gionee Elife S5.1, który będzie najcieńszą słuchawką z wbudowanym modemem LTE. Wymiary tego urządzenia to 13,98/69,4/5,1 mm
Obrazek
Urządzenie napędzane jest przez popularnego ostatnio Snapdragona 400 wspieranego przez 1 GB pamięci ram. Do dyspozycji użytkownika zostało oddane 16 GB pamięci wewnętrznej. Smartfon wyposażono w ekran AMOLED o przekątnej 4.8 cala, wyświetlający obraz w rozdzielczości ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.1 najcieńszy smartfon z LTE | Wyświetlone : 1414 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

uszkodzona koszulka

Witam.
Mam problem i nie wiem co z tym fantem zrobić. Otóż zamówiłem sobie koszulke piłkarską na aliexpress, wszystko ok oprócz tego, że z tyłu koszulki napis jest uszkodzony, tzn. częściowo zdarty. Nie jest to duży napis, ale jak się przypatrzy to widać ewidentnie. Zamiast litery R jest P(widać, że zdarte R) i jedno ramię gwiazdy pięcioramiennej jest zdarte. Co mogę z tym zrobić? Nie zbyt pasuje mi możliwość zwrotu, bo więcej zapłace za przesylke ...
Czytaj więcej : uszkodzona koszulka | Wyświetlone : 2206 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

Nibiru J1

W poprzednim newsie pisałem o Nibiru M1 smartfonie z ogromnym 7 calowym ekranem. Chiczycy zaprezentowali światu kolejny tym razem "mały" smartfon z 6 calowym ekranem Nibiri J1.
Obrazek
Urządzenie napędzane jest przez Snapdragona 400 (MSM8928 taktowanie 1.6 GHZ) wspieranego przez 2 GB ram. Na pokładzie mamy 16 GB pamięci wewnętrznej. Możemy ją zapełnić fotkami wykonamy 13 lub 5 megapikselowym aparatem. Urządzenie będzie działać pod kontrolą androida 4.4 z nakładką Touch OS 2.0. Nibiru J1 będzie ...
Czytaj więcej : Nibiru J1 | Wyświetlone : 1363 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Nibiru M1 smartfon z 7 calowym ekranem!

Nibiru to stosunkowo nowa chińska marka. Azjaci postanowili zaskoczyć świat ogromnym 7 calowym telefonem modelem M1.
Obrazek
Ogromny ekran został wykonany w technologii LTPS i może się pochwalić rozdzielczością FullHD (323ppi czyli standard Retina został osiągnięty). Sercem słuchawki jest SoC MTK6592 wspierany przez 2 GB pamięci rom. Do dyspozycji zostanie nam oddane 16 GB pamięci wewnętrznej. Fotki wykonamy 13 megapikselowym aparatem tylnym lub 2 megapikselową kamerką do wideorozmów. Nibiru M1 posiada dwa sloty na karty ...
Czytaj więcej : Nibiru M1 smartfon z 7 calowym ekranem! | Wyświetlone : 1435 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Elephone P3000S z LTE

Elephone bardzo szybko zaktualizował model P3000 o LTE, aby nie mylić konsumentów wersja z 4G będzie miała dopiskę "s".
Obrazek
Specyfikacja techniczna pozostała praktycznie niezmieniona:
Ośmiordzeniowy MTK6592 + MTK6290 do obsługi LTE
2 GB ram, 16 GB rom
5 calowy ekran HD (JDI)
13 megapikselowy aparat tylny, 8 mpix frontowy
Obsługa sieci 4G(800/1800/2100/2600 MHz)
NFC, czytnik linii papilarnych, USB OTG, BT 4.0
Bateria o pojemności 3150mAh
Wymiary : 145 x 72 x 8.9mm
Całość działa ...
Czytaj więcej : Elephone P3000S z LTE | Wyświetlone : 7756 | Odpowiedzi : 35 | Dział : Nowości

Tronsmart Orion R28

Tym razem mam newsa dla osób chcących za niewielkie pieniądze ze swojego starego telewizora zrobić SmartTv. Chińska firma Tronsmart zaprezentowała nowy TV-Box Orion R28, który wyróżnia się co najmniej z kilku powodów.
Obrazek
Przede wszystkim interesującym jest fakt, że jest to pierwszy TV-Box napędzany przez nowy chip Rockchip'a RK3288. Składa się on z czterech rdzeni Cortex A17 oraz czterordzeniowego GPU Mali-764 co powinno gwarantować płynną pracę. SoC będzie wspierany w zależność od wersji urządzenia przez ...
Czytaj więcej : Tronsmart Orion R28 | Wyświetlone : 1121 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165001 • Liczba wątków: 5377 • Liczba użytkowników: 39583