Teraz jest 5 lis 2025, o 10:55

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo A606 z LTE!

Lenovo zgodnie z zapowiedzią wydaje jeden smartfon tygodniowo. Nowym urządzeniem od chińskiego giganta jest model A606.
Obrazek
Lenovo A606 to typowa słuchawka entry-level. Napędzana jest przez czterordzeniowy SoC MTK6582 wspierany przez 512 MB ramu. Do dyspozycji użytkownika mamy 4 GB pamięci wewnętrznej rozszerzalnej za pomocą kart sd. Na pokładzie znajdziemy również modem LTE od tajwańskiego producenta (MTK6290), który zapewni obsługę sieci FDD-LTE, TD-LTE, WCDMA oraz GSM. Producent zastosował 5 calowy ekran o dość niskiej rozdzielczości ...
Czytaj więcej : Lenovo A606 z LTE! | Wyświetlone : 1585 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zegarek od ZTE z funkcją dzwonienia!

Panujący trend na smartwatche zachęca coraz więcej chińskich producentów do prezentowania ich wizji zegarków. Jednak ZTE poszedł o krok dalej, zegarek tej firmy będzie również posiadał funkcje telefonu!
Obrazek
Wskazują na to między innymi dokumenty chińskiego urzędu komunikacji (TENNA) według, których urządzenie posiadać będzie dotykowy ekran, a pod nim home button, mikrofon oraz głośnik. Zegarek od ZTE prawdopodobnie nie będzie działać pod kontrolą androida wear, według przecieków na urządzeniu zostanie zainstalowana odchudzona wersja zwykłego androida. ...
Czytaj więcej : Zegarek od ZTE z funkcją dzwonienia! | Wyświetlone : 1190 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

pomocy xiaomi 1s

Witam
Posiadam telefon xiaomi red rice 1s po około miesiącu przestały działac przyciski home beck,te na dole telefonu reszta działa czy ktos miał taki problem ?Reklamowc go czy da się to jakoś naprawic
Czytaj więcej : pomocy xiaomi 1s | Wyświetlone : 1011 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Meizu MX4 zaprezentowany!

Po dosyć długiej kampanii marketingowej Meizu zaprezentowało nowego flagowca. Mx 4 będzie pierwszym smartfonem opartym na MTK6595!
Obrazek
Producent wyposażył nowy smartfon w ekran FullHD o przekątnej 5.36 cala. Dookoła niego znajdziemy ramkę wykonaną z wysokiej jakości stopu aluminium. Ramka ma także praktyczne zastosowanie ma także chronić taflę Gorilla Glass 3 w razie upadku. Zastosowany nowy SoC tajwańskiego producenta oparty jest na architekturze big.LITTLE i działa z taktowaniem 2.2 GHZ. Na pokładzie również znalazło się ...
Czytaj więcej : Meizu MX4 zaprezentowany! | Wyświetlone : 4273 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości

Komentarze w dziale ''Bazar''

Witam
Czy administracja i moderzy mogą coś zdziałać w temacie komentowania ofert w dziale bazar?
Ostatni kwiatek, a dzieje się to nagminnie.
Code:
http://telchina.pl/post109376.html#p109376

Na każdym forum którego jestem użytkownikiem, a jest ich całkiem sporo, komentarze w takich działach są usuwane, a komentatorzy otrzymują ''ostrzegacze''
Nie podoba się ogłoszenie, nie kupuj/sprzedawaj, ale zostaw to dla siebie, czytanie elaboratów osób niezainteresowanych ofertą jest deprymujące i nic nie wnosi do tematu.
Czytaj więcej : Komentarze w dziale ''Bazar'' | Wyświetlone : 3963 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Samsung J700 kontra współczesność...

HA!
no i znowu poniosło mnie i opyliłem swojego REDMI NOTE
poużywałem miesiąc i opyliło go Aledrogo...
no z zarobkiem nie powiem.
i teraz uwaga...
odszukałem w elektro śmieciach starego samsunga j700 z 2006r
juz w 2008 poszedł w odstawkęi leżał w szufladzie na samym końcu
i wiecie co?
po odpaleniu i zdjęciu simloka po naładowaniu bateryjka działa juz 3 dzieńi ani jedna kreseczka nie spadła!!!
telefonowałem łącznie z 3-4 godzinki a bateryjka leżała odłogiem ...
Czytaj więcej : Samsung J700 kontra współczesność... | Wyświetlone : 1267 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oszczędzanie danych

Cześć. Do tej pory korzystalem z Windows phone i nie było z tym problemu. Na androidzie mam powlaczane chyba wszędzie opcje oszczędzania danych a mimo to bardzo szybko "zjada" dane pakietowe. Odpale chroma w pisze jedno hasło w google i juz 4mb. Kiedyś tyle to mi na pol dnia wystarczało. Jaka polecacie przeglądarkę bardziej oszczędna i jakie SA sposoby by te dane pakietowe oszczędzić?
Czytaj więcej : Oszczędzanie danych | Wyświetlone : 1298 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Gionee Elife S5.1 najcieńszy smartfon z LTE

Jak dobrze wiemy ostatnio wśród producentów smartfonów panuje trend na odchudzanie ich urządzeń. Świetny przykładem na to jest nadchodzący chiński telefon Gionee Elife S5.1, który będzie najcieńszą słuchawką z wbudowanym modemem LTE. Wymiary tego urządzenia to 13,98/69,4/5,1 mm
Obrazek
Urządzenie napędzane jest przez popularnego ostatnio Snapdragona 400 wspieranego przez 1 GB pamięci ram. Do dyspozycji użytkownika zostało oddane 16 GB pamięci wewnętrznej. Smartfon wyposażono w ekran AMOLED o przekątnej 4.8 cala, wyświetlający obraz w rozdzielczości ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.1 najcieńszy smartfon z LTE | Wyświetlone : 1455 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

uszkodzona koszulka

Witam.
Mam problem i nie wiem co z tym fantem zrobić. Otóż zamówiłem sobie koszulke piłkarską na aliexpress, wszystko ok oprócz tego, że z tyłu koszulki napis jest uszkodzony, tzn. częściowo zdarty. Nie jest to duży napis, ale jak się przypatrzy to widać ewidentnie. Zamiast litery R jest P(widać, że zdarte R) i jedno ramię gwiazdy pięcioramiennej jest zdarte. Co mogę z tym zrobić? Nie zbyt pasuje mi możliwość zwrotu, bo więcej zapłace za przesylke ...
Czytaj więcej : uszkodzona koszulka | Wyświetlone : 2296 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

Nibiru J1

W poprzednim newsie pisałem o Nibiru M1 smartfonie z ogromnym 7 calowym ekranem. Chiczycy zaprezentowali światu kolejny tym razem "mały" smartfon z 6 calowym ekranem Nibiri J1.
Obrazek
Urządzenie napędzane jest przez Snapdragona 400 (MSM8928 taktowanie 1.6 GHZ) wspieranego przez 2 GB ram. Na pokładzie mamy 16 GB pamięci wewnętrznej. Możemy ją zapełnić fotkami wykonamy 13 lub 5 megapikselowym aparatem. Urządzenie będzie działać pod kontrolą androida 4.4 z nakładką Touch OS 2.0. Nibiru J1 będzie ...
Czytaj więcej : Nibiru J1 | Wyświetlone : 1396 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165097 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588