Teraz jest 28 kwi 2025, o 22:10

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu MX4 Pro "true flagship"

Meizu MX4 choć jest świetnym smartfonem, przez wielu analityków jest nazywanym fejkowym flagowcem od chińczyków. Głównie przez obecność MT6595, a jak dobrze wiemy do tej pory tajwański producent nie słynął z dużej wydajności (przede wszystkim widoczne były oszczędności na GPU). Ubiegłej nocy chińskie źródła potwierdziły cenę oraz przewidywalną specyfikację "true flagship" od MEIZU.
Obrazek
Telefon ma mieć nieco większy wyświetlacz od standardowej wersji telefonu 5,4 cala (wersja standard posiada wyświetlacz 5,36 cala) o rozdzielczości 2K. ...
Czytaj więcej : Meizu MX4 Pro "true flagship" | Wyświetlone : 1449 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Meizu MX4 ładny i bardzo wydajny telefon juz w sprzedaży.

Od niemal dwóch tygodni MEIZU prowadzi międzynarodową przedsprzedaż telefonu MX4. Smartfon cieszy się ogromną popularnością, na telefon złożono około 10 milionów zamówień.

Obrazek

W sprzedaży międzynarodowej dostępne są obecnie dwa warianty smartfona, z pamięcią 16 i 32 GB , a ich międzynarodowa cena wynosi o 449 USD oraz 489 USD , wliczono transport i podatki. Będzie jeszcze wersja Meizu MX4 PRO z 64GB pamięci i procesorem samsunga.

MEIZU MX4 ma następującą specyfikacje:
5.3-calowy Wyświetlacz IPS ...
Czytaj więcej : Meizu MX4 ładny i bardzo wydajny telefon juz w sprzedaży. | Wyświetlone : 2872 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Nubia Z7 z ekranem 2K wkrótce w sprzedaży

Telefony z serii Nubia Z7 cieszą się dużą popularnością. ZTE idzie za ciosem i wkrótce do sprzedaży trafi Nubia Z7 z ekranem 2K!
Obrazek
Popularność tych smartfonów wynikała z tego iż producent za niewielkie pieniądze potrafił umieścić w smartfonie snapdragona 801, slot na kartę micro sd oraz dwa sloty na kary sim. Flagowa Z7 dostanie jeszcze ekran o rozdzielczości 2K oraz 3 GB ram. Całość działać będzie pod kontrolą androida 4.4.

źródło:gizchina.com
Czytaj więcej : Nubia Z7 z ekranem 2K wkrótce w sprzedaży | Wyświetlone : 1715 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Kupony na Allegro w aplikacji mobilnej

https://kupony.allegro.pl/

Chyba naśladują Chińczyków.
Czytaj więcej : Kupony na Allegro w aplikacji mobilnej | Wyświetlone : 1474 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Lenovo A936 6 calowy telefon z 4G LTE

Lenovo nie zwalnia tempa i zasypuje nas kolejnymi nowościami.Tym razem na premierę oczekuje najwiekszy telefon w technologi 4G dual-4G LTE, który obsługuje TD-LTE FDD-LTE i sieci / GSM i WCDMA.

Obrazek

Lenovo A936 został zauważony na stronie internetowej Ministerstwa Przemysłu i Technologii Informacyjnych w Chinach. Konstrukcja telefonu jest bardzo prosta, ma biały przód i metalową ramkę.

Lenovo A936 posiada 6-calowy ekran IPS w rozdzielczości HD. Ma największy ekran spośród telefonów 4G od Lenovo . Jego ...
Czytaj więcej : Lenovo A936 6 calowy telefon z 4G LTE | Wyświetlone : 2019 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Telefon ciągle się podłącza i rozłącz w trybie PreLoader

Witam serdecznie,

mam telefon THL T200. Telefonik ma procesor MTK6592. Chce do niego wgrać roma, więc podłączam telefon bez baterii pod USB. Mam zainstalowane sterowniki pod MTK6592. Pojawia się jednak problem - telefon co 2s jest wykrywany i się rozłącza w menedżerze urządzeń. Pojawia się w zakładce porty jako PreLoader USB VCOM Port i znika. I tak w kółko. Jak więc mam wgrać rom? Ten sam problem mam na innych komputerach, dodatkowo mój znajomy też ...
Czytaj więcej : Telefon ciągle się podłącza i rozłącz w trybie PreLoader | Wyświetlone : 1066 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Pokaż zakupy.

Zapraszam do udziału w konkursie w którym prezentujemy nasze zakupy z Chin. Niemal wszyscy forumowicze kupują coś w Chinach i każdy z nas szuka okazji zakupowych, tanich towarów, niedostępnych w Polsce, itp.
Wszyscy na tym skorzystamy.

szczegóły:
konkurs-pochwal-sie-zakupem-odbierz-nagrode-t12176.html
Czytaj więcej : Pokaż zakupy. | Wyświetlone : 4177 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Konkursy

PRoblem z przesyłką

Witam, załączam poniżej skany ze stronki śledzącej, czekam juz około miesiąca na przesyłke, i zastanawiam się czy miał ktoś juz taki problem, i czy jest mi w stanie pomóc, pozdrawiam i z góry dziękuje.
Co myślicie? jak widac czekam juz jakis czas, gosc odpisał tylko jakies 2tygodnie temu, że przesyłki stoją, ale nie wiem z jakiego powodu, miał ktoś podobną sytuacje? jest szansa, ze towar dojdzie? Dwa telefony marki XIAOMI.

Data Kod pocztowy Miejsce Wydarzenie ...
Czytaj więcej : PRoblem z przesyłką | Wyświetlone : 1596 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Scene - ciekawa alternatywa dla galerii

Scene: A new way to do photos

Scene - ciekawa alternatywa dla galerii. Każdemu kto lubi pstryknąć kilka fotek przy dowolnej okazji swoim smartfonem aplikacja się spodoba, gdyż kataloguje fotki wg daty i wyświetla miniaturki w stylu linii czasu. Natknąłem się na nią ostatnio w Google Play - jest za darmo.

Scene w Google Play

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Scene - ciekawa alternatywa dla galerii | Wyświetlone : 2418 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Drodzy użytkownicy forum http://telchina.pl

Zapraszamy do odwiedzenia sklepu -> http://www.aliexpress.com/store/311331

HongKong Goldway to największy sprzedawca elektroniki (przede wszystkim smartfonów) na Aliexpress.
O jakości sklepu świadczy ilość ponad 192000 pozytywnych komentarzy pozakupowych, a także jego bardzo duża popularność na tym forum.
Zakupy u Goldway to pewność oryginalności zamawianego sprzętu, szybka i darmowa wysyłka, ubezpieczenie od podatku VAT, a także bezproblemowy serwis pozakupowy.

Zaglądajcie do tego tematu aby być na bieżąco ...

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570