Teraz jest 15 sie 2025, o 08:38
Od ostatniej premiery flagowego Mi Note minęło już trochę czasu, więc pora na Mi Note 2
Plotki o Mi Note 2 krążą już od dłuższego czasu, najnowsze doniesienia sugerują, że Mi Note 2 zadebiutuje już 5 września. Co więc zaoferuje najnowszy telefon Xiaomi?
Chińskie media twierdzą, że Mi Note 2 będzie wyposażony w podwójną kamerę z tyłu, ale ...
Chiński producent telefonów LeEco kreuje się na firmę która wytycza nowe kierunki rozwoju w świecie mobilnym. Tym razem zobaczymy telefon z rekordową ilością pamięci RAM.
Obecnie standardem wśród flagowych telefonów jest 4 GB pamięci RAM, kilka firm oferuje telefony z 6GB pamięci RAM. Nikt do tej pory nie ...
Umi Max to kolejny już w ostatnich miesiącach smartfon chińskiego producenta, który wydaje się być odchudzoną wersją Umi Super. UMI MAX ma zaledwie 5.5 calowy wyświetlacz, a nie jak wcześniej sądzono, 6 cali.
Smartfon wyposażony został w 5.5 calowy ekran LTPS pokryty zakrzywionym szkłem 2,5D firmy Sharp,o rozdzielczość 1920 x 1080 ...
Banggood.com jest jednym ze starszych chińskich sklepów, a co ważniejsze jest bardzo ceniony przez użytkowników telchina.pl .Sklep Banggood.com obchodzi właśnie swoje 10-tych urodziny.
Z okazji 10 rocznicy istnienia sklep przygotował wiele okazji do tańszych zakupów.
Jednym ze sposobów zdobywania punktów jest głosowanie na produkty sklepu, każdego dnia można dostać 10 punktów.
TOP 10 najczęściej ...
Chiński producent telefonów Zopo wydał wreszcie budżetowy telefon w atrakcyjnej cenie,Hero 2 będzie kosztował poniżej 70 $.
Zopo jest producentem znanym producentem solidnych telefonów, działal już w branży zanim powstało Xiaomi i wieli innych popularnych obecnie marek w chinach. Ostatnie dwa lata nie były szczególnie udane dla Zopo, być może tani Zopo Hero 2 pozwoli ...
Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580