Teraz jest 15 sie 2025, o 05:01

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu U10 oraz U20 nowe dwa telefony średniej klasy

Meizu najwyraźniej postawiło sobie najwyraźniej za cel dorównać w częstotliwości wypuszczania nowych modeli telefonów marce Xiaomi. Nie minęło wiele czasu od zapowiedzi Meizu M1E, a dziś już pojawiły się potwierdzone informacje od dwóch kolejnych telefonach Meizu U10 oraz U20.
ObrazekMeizu U10 posiadał będzie 5-calowy ekran IPS, sercem telefonu ma być ośmio-rdzeniowy procesor, niestety nie jest jeszcze dokładnie znany jaki. Dostępny będzie w dwóch opcjonalnych wersjach pamięci RAM/ROM, 2GB/16GB oraz 3GB/32GB. Optyka, jak można by się ...
Czytaj więcej : Meizu U10 oraz U20 nowe dwa telefony średniej klasy | Wyświetlone : 2879 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi oskarżone o kopiowanie Mini Jawbone Jambox

Xiaomi oskarżone o kopiowanie Mini Jawbone. To nie pierwsze oskarżenie pod adresem Xiaomi, firmie zarzuca się łamanie praw patentowych od dawna. Czy może to mieć jakiś wpływ na próbę wejścia na rynek USA?
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-oskarz ... i-jawbone/
Xiaomi od dwóch lat stara się wyjść na rynek USA, tymczasem firma nadal nie pozbyła się nawyku kopiowania rozwiązań innych. Tym razem Xiaomi zostało oskarżone o kopiowanie wzornictwa głośnika bluetooth Mini Jawbone Jambox. ...
Czytaj więcej : Xiaomi oskarżone o kopiowanie Mini Jawbone Jambox | Wyświetlone : 1618 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Sygic 16.2.13 i wgranie głosów i map

Zainstalowałem na xiaomi redmi note pro Sygica. Kiedys pamiętam ze z poziomu aplikacji instalowało się mapy które były tworzone we folderze "Sygic/maps" na karcie lub pamięci wewnętrznej. Potem podmieniało się pliki map i głosów w katalogu "voice". Niestety aplikacja nie utworzyła takiego katalogu. Szukałem w pamięci wewnętrznej, na karcie, w katalogach "Android/data" "Android/obb" i nic, nigdzie nie ma ma katalogu z danymi Sygic, a przecierz gdzies musi byc bo aplikacja działa. Podczas pierwszego uruchomienia zapytała ...
Czytaj więcej : Sygic 16.2.13 i wgranie głosów i map | Wyświetlone : 3560 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Rom dla Redmi 3 Pro

Witam,
Szukam najlepszego romu do w/w telefonu na dzień dzisiejszy. Interesuje mnie głównie stabilność, nieprzeszkadzające bugi w codziennym użytkowaniu a przede wszystkim jak najmniejsze zapotrzebowanie na energię.
Chciałbym się też upewnić czy w tym tel. na CM12 działa czytnik linii papilarnych.
Czytaj więcej : Rom dla Redmi 3 Pro | Wyświetlone : 2393 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Bateria interpolowana

A myślałem że już nic mnie nie zadziwi :D
Obrazek
Czytaj więcej : Bateria interpolowana | Wyświetlone : 2398 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Humor

Zły czas w aplikacji GPS Test

Witam.
Zauważyłem ostatnio, że UTC i Local time w tej aplikacji różni się o 1h od rzeczywistych wartości, np: jest 18 local, 16 utc a mój gps test pokazuje 17 local, 15 utc. Problem występuje tylko w moim lenovo vibe x2 cu, dodam że czas i strefa czasowa z automatu, pozostałe aplikacje i sam android pokazują czas prawidłowo. Na innym fonie mi4 - problemu brak.
???

GP
Czytaj więcej : Zły czas w aplikacji GPS Test | Wyświetlone : 1820 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Kupno na made-in-china.com

Kupowal ktos wczesniej na made-in-china.com?
Co sadzicie o chinczyku http://guotongkeji.en.made-in-china.com ... -info.html
platnosc przez western union to mi sie nie podoba i nie wiem czy odpusic kupno u niego
jest ktos w stanie pomoc?

jego mail :gtoffer@live.com
i czy ten raport jest wiarygodny??
http://www.made-in-china.com/auditRepor ... JxQQnVMEAm

bardzo prosze was o pomoc
Czytaj więcej : Kupno na made-in-china.com | Wyświetlone : 1850 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Elephone S7 Helio X20 3/32GB i zakrzywiony ekran

Elephone chwali się kolejnym bezramkowym telefonem, Elephone S7 może się podobać.
http://gadzet.telchina.pl/bezramkowy-el ... helio-x20/
Zbliża się premiera Elephone S7, to kolejny telefon bez ramek bocznych, który może się podobać.
Obrazek

Poza atrakcyjnym wyglądem, telefon będzie mógł się pochwalić niezłą specyfikacją.
Telefon będzie posiadał 5,5-calowy wyświetlacz , procesor Helio X20, 3 GB pamięci RAM, 32 GB pamięci wewnętrznej, skaner odcisków palca na przednim panelu. Tylna kamera powinna mieć rozdzielczość 16 ...
Czytaj więcej : Elephone S7 Helio X20 3/32GB i zakrzywiony ekran | Wyświetlone : 2118 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Cubot Dinosaur 3GB RAM i antypoślizgowa powłoka.

Cubot Dinosaur, telefon z antypoślizgową powłoką, który posiada duży akumulator o pojemności 4150mAh , 3GB pamięci RAM i pracuje pod kontrolą androida 6. Kosztuje jedynie 450zł
http://gadzet.telchina.pl/cubot-dinosau ... a-powloka/
Ofensywa Cubota trwa, po X16S do sprzedaży trafił Cubot Dinosaur, telefon z antypoślizgowa powłoką.
Obrazek

Dinosaur wyposażony został w 5,5-calowy wyświetlacz HD, czterordzeniowy chipset MT6735A wspomagany przez układ graficzny Mali-T720 oraz 3GB pamięci RAM. Na aplikacje użytkownika zarezerwowano 16GB pamięci, ...
Czytaj więcej : Cubot Dinosaur 3GB RAM i antypoślizgowa powłoka. | Wyświetlone : 1932 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Ruszyła przedsprzedaż nowego smartwatch-a No.1 G5

W ciągu ostatnich kilku dni pojawiło się mnóstwo nowych modeli inteligentnych zegarków od rożnych firm. Jedną z takich firm jest No.1, która można powiedzieć, że specjalizuje się w produkcji smartwatch-ów - model G5 dostępny jest właśnie w przedsprzedaży.

Obrazek
Design zegarka wyraźnie stylizowany jest na sportowy, ekran OLED o wymiarach 1.2-cali, sercem zegarka będzie procesor MediaTek MT2502, wsparty 128MB pamięci RAM oraz 64MB pamięci ROM. Telefon obsługuje Bluetooth 4.0 i jest kompatybilny z urządzeniami Android ...
Czytaj więcej : Ruszyła przedsprzedaż nowego smartwatch-a No.1 G5 | Wyświetlone : 1601 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580