Teraz jest 2 maja 2025, o 15:14

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sprawdzony plan treningowy na siłownię

Witam. Chciałbym się Was doradzić w dość ważnej dla mnie kwestii... zy znacie może jakiś naprawdę skuteczny plan treningowy obwodowy? Ja właśnie poszukuję czegoś i kompletnie nie wiem na co się zdecydować w tym obszarze tematycznym. Po głowie chodzi mi w chwili obecnej na przykład taki program treningowy obwodowy https://www.budujmase.pl/trening/trenin ... odowy.html Czy Waszym zdaniem jest on wart uwagi, czy może jednak lepiej byłoby wykonywać inny plan? Z góry ...
Czytaj więcej : Sprawdzony plan treningowy na siłownię | Wyświetlone : 1901 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

VOYO i8 Max Tablet 2 w 1 w dobrej cenie

VOYO i8 Max to tablet wyposażony w procesor Deca Core MTK Helio X 20 (MTK6797) i procesor graficzny ARM Mali-T880 MP4 . tablet można kupić z 13 procentowym rabatem w sklepie Banggood gdzie kosztuje 210 dolarów
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
VOYO i8 Max Wydajny tablet 2 w 1 w dobrej cenie
Czytaj więcej : VOYO i8 Max Tablet 2 w 1 w dobrej cenie | Wyświetlone : 1666 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

SHARP AQUOS S3 debiutuje początkiem Kwietnia

Niedawno firma Sharp wypuściła na rynek Aquos S3 Mini . Telefon zadebiutował w Chinach , a teraz w Wietnamie ma pojawić się Aquos S3. Sharp Aquos S3 dostał już certyfikaty :tajwański NCC i chiński TENAA.
Obrazek
Aquos S3 będzie najmniejszym na świecie telefonem z 6 calowym wyświetlaczem. Przedni panel w 91 % będzie zajęty przez wyświetlacz. Sharp był pierwszym na świecie producentem telefonu z pełnoekranowym wyświetlaczem

Obrazek

SHARP AQUOS S2 (4/64) można od czasu do ...
Czytaj więcej : SHARP AQUOS S3 debiutuje początkiem Kwietnia | Wyświetlone : 8086 | Odpowiedzi : 33 | Dział : Nowości

Dlaczego sprzedający na aliexpress tak obawiają się sporu

Witam,
Zdarzyło mi się drugi raz że coś co przyszło było kiepskiej jakości i założyłem spór. I zauważyłem że sprzedawcy dążą dobrego aby jak najszybciej zamknąć taki spór. Nawet proponowali dwukrotnosc zwrócić. Dlaczego tak jest. Czemu oni się tak obawiają tego sporu. Finalnie otrzymałem z aliexpress zwrot.
Czytaj więcej : Dlaczego sprzedający na aliexpress tak obawiają się sporu | Wyświetlone : 1912 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

polfixit.pl – naprawiamy telefony i tablety :)

Cześć wszystkim,
mam na imię Łukasz. Część z Was może mnie pamiętać z wątku „Mobidoktor naprawi Twój chiński telefon”.

Współprowadzę serwis polfixit.pl. Naprawiamy telefony i tablety. :) Serwisujemy wszystkie rodzaje usterek.
Naprawy realizowane są wysyłkowo. W Bydgoszczy i w Lublinie odbieramy sprzęt osobiście, bez dodatkowych opłat.

Ważniejsze informacje:
– 0 zł za diagnozę,
– 0 zł za transport kurierem w obie strony,
– gwarancja na naprawę wynosi 90 dni (za wyjątkiem urządzeń po zalaniu).

Zlecenie ...
Czytaj więcej : polfixit.pl – naprawiamy telefony i tablety :) | Wyświetlone : 23565 | Odpowiedzi : 18 | Dział : KOSZ

Prosba do adminow :)

Witam!

Czy moglibyscie poprawic moja nazwe uzytkownika :D? Zrobilem literowke w imieniu, a nie chce zakladac kolejnego konta na inny adres email :).

Dzieki.
Czytaj więcej : Prosba do adminow :) | Wyświetlone : 1612 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

OnePlus 6 Przecieki sugerują wysoką cenę.

OnePlus 6 będzie wyposażony w wyświetlacz w proporcji 19: 9 którego powierzchnia zajmować będzie 90 procent przedniego panela. Telefon będzie też posiadał wydajny procesor Snapdragon 845 i lepsze kamery niż w Oneplus 5T. Dziś pojawił się wyciek ze zdjęciem, częściową specyfikacją i ceną OnePlus 6.
Obrazek
Obrazek

OnePlus 6 specyfikacja i cena
Czytaj więcej : OnePlus 6 Przecieki sugerują wysoką cenę. | Wyświetlone : 1761 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Koszty produkcji iphonów i samsungów

Obrazek

Ciekawi mnei jak to wygląda dla takiego Leeco x722 :D
Czytaj więcej : Koszty produkcji iphonów i samsungów | Wyświetlone : 1785 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Lightinthebox eu magazyn

Witam, na początku chciałem powiedzieć ze nie wiem gdzie szukać takiego tematu stąd zakładam nowy :) proszę mi powiedzieć czy ten sklep posiada magazyny w Europie i jak szybko przychodzą paczki? Z góry dziękuję za pomoc :)

PS: jeżeli jest już taki temat proszę o przekierowanie mnie do niego :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Lightinthebox eu magazyn | Wyświetlone : 4170 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Lightinthebox.com

Konto Alipay lub Wechat Pay

Cześć,
szukam kogoś posiadającego konto Alipay lub Wechat pay aby doładować konto na chińskiej stronce :)
Czytaj więcej : Konto Alipay lub Wechat Pay | Wyświetlone : 1931 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571