Wczoraj w Chinach zaprezentowano telefon Honor 9 Lite (Honor 9 Youth Edition), jest to pierwszy model tego producenta z czterema aparatami. https://s10.postimg.org/j6uue6q6x/Honor-9-_Lite-_Blue.jpg
Wielu z was nie posiada karty dolarowej i nie chce w internecie płacić karta debetową/kredytową. Dla takich osób sklep Banggooduruchomił możliwość płacenia poprzez systemy Dotpay
System płatności Dotpay daje różne możliwości zapłacenia za zamówienie, jednak najpopularniejszy wśród kupujących w chińskich sklepach będzie zapewne przelew bankowy.
Przelewy internetowe można wykonać z następujących banków w Polsce:
– mTransfer, – Płacę z Inteligo, – MultiTransfer, – Płacę z iPko, – Przelew24 BZ WBK, – Płacę z IKO, ...
Witam, W jaki sposób Aliexpress zwróci mi pieniądze które wpłaciłem przez przelewy24 za pomocą poczty ?, nie chce anulować zamówienia na Aliexpress lecz sprzedawca mi napisał najpierw ,,low declare " , a chwilę potem ,,dear you can order 3psc/lot from germany warehouse" co to dokładnie oznaczy, i czy wyśle do mnie przesyłkę, jeśli nie to jak dostane wzrot pieniędzy ?
Po 2-3latach kupowania z Chin, mam problem z zakupionym towarem. Kupiłem baterie do kamerki sportowej Xiaomi YI4K+ i bateria przyszła w sumie bardzo szybko(postNL) jednak niestety nie moge jej naładować. Próbowałem na rożnych kablach i ładowarkach i to samo. Oryginał ładuje się bez problemu. Dioda podczas ładowania miga szybko co jest oznaką uszkodzenia styków lub baterii.
Co ciekawe kamera działała na tej zakupionej przeze mnie baterii dopóki się nie rozładowała.
Jako, iż nadszedł czas na zmianę telefonu, szukałem czegoś odpowiedniego dla siebie i mam kilku kandydatów, spośród których muszę teraz wybrać, liczę na waszą pomoc.
Witam, Mam problem który polega na tym ze wpłata niedotarła do przelewy24, płaciłem przelewem tradycyjnym, na poczcie pani mówi że wpłata doszła a więc zadzwoniłem do przelewy24 i dowiedziałem się że wpłata niedotarła, co mam w tej sytuacji zrobić, czy odzyskam pieniądze ? (zamawiałem juz ta metodą kilka przedmiotów, a i jeszcze dodam że przelew zrobiłem w piątek i w poniedziałek niedotarł, zwykle robiłem w czwartki i w piątek o 11:00 było potwierdzenie wpłaty na ...
W Banggood zapłacisz przelewem w złotówkach poprzez DotPay. Wielu z was nie posiada karty dolarowej i nie chce w internecie płacić karta debetową/kredytową. Dla takich osób sklep Banggood uruchomił możliwość płacenia poprzez systemy Dotpay Czytaj dalej Banggood z płatnością DotPay
Najwyraźniej marce tej nie wystarczył telefon z baterią o pojemności 10000mAh i tak właśnie powstał model K10.
Nowy model K10 otrzyma 6-calowy ekran FHD (2160x1080, 18:9) z zakrzywionym szkłem 2.5D. Potwierdzono również, że otrzyma skórzane wykończenie tylnej klapki. Nie ulega wątpliwości, iż będzie on co najmniej tak wielki, jak jego poprzednik.
Bateria o pojemności 11000mAh wspierać będzie szybkie ładowanie 5V/5A, dzięki czemu, naładujemy telefon w około 2.5 godziny. Nie podano jeszcze pełnej specyfikacji ...