Telefon dostępny będzie w bardzo szerokiej gamie kolorystycznej, a mianowicie białym, ciemno niebieski, złoty róż, czarnym oraz błękitnym, podczas projektowania tego modelu OUKITEL inspirowano się diamentem, widać to zwłaszcza ...Teraz jest 5 lis 2025, o 14:50
Nowości dla Nowości
Telefon dostępny będzie w bardzo szerokiej gamie kolorystycznej, a mianowicie białym, ciemno niebieski, złoty róż, czarnym oraz błękitnym, podczas projektowania tego modelu OUKITEL inspirowano się diamentem, widać to zwłaszcza ...Samsung zapoczątkował modę na wygięte wyświetlacze, nic więc dziwnego że czołowi chińscy producenci jak Huawei, Xiaomi i Meizu chcą poszerzyć swoje portfolio o takie urządzenia.
Pierwszych chińskim producentem telefonów z zakrzywionym po boku wyświetlaczem jest Vivo z modelem XPlay 5. Rozwiązanie to jest ...
Na dzisiejszej konferencji zadebiutował pierwszy fablet Xiaomi Mi Max a wraz z nim MIUI 8.
Jak już wcześniej pisałem, Xiaomi Mi Max ma wyświetlacz 6,44 cala. Jest zasilany przez procesor Snapdragon 650/652, oraz ...
Xiaomi Mi Band 2 pomimo wcześniejszych zapewnień nie trafił jeszcze do sprzedaży, za to łatwo można kupić podróbkę. Tymczasem w sieci pojawiły się zdjęcia oryginalnej opaski Mi Band 2.66
Opaski MiBand i MiBand 1S zdobyły duże grono zadowolonych użytkowników, co ...

Metalowy elephone S3 trafił już do przedsprzedaży za 179.99
S3 wyglądem nawiązuje do Huawei Mate 8 , telefon wygląda dobrze, metalowa obudowa i minimalne ramki wokół ekranu nadają mu niepowtarzalnego charakteru.
O ile wygląd może sie podobać, to już specyfikacja nie powala na kolana. Co prawda telefon posiada ...
Liczba postów: 165097 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588