Teraz jest 14 maja 2025, o 11:31

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Meizu M5 Specyfikacja ujawniona

Meizu M5 Specyfikacja ujawniona dzięki TENNA
http://gadzet.telchina.pl/meizu-m5-spec ... a-poznana/
MeizuM5 zostanie oficjalnie zaprezentowany 31 października ale już dziś możemy poznać specyfikację urządzenia, ponieważ telefon otrzymał już certyfikat TENAA.
Obrazek

Meizu M5 posiadał będzie korpus wykonany z poliwęglanu, wyświetlacz o rozdzielczości jedynie HD będzie miał przekątną 5,2 cala.
Obrazek
Sercem urządzenia będzie procesor Mediatek MT6750 taktowany zegarem 1.5GHz , będzie on wspierany kilkoma wariantami pamięci, 2GB, 3GB, a najlepszy model ...
Czytaj więcej : Meizu M5 Specyfikacja ujawniona | Wyświetlone : 2751 | Odpowiedzi : 12

OnePLus 3T nadchodzi w wyższej cenie

OnePlus 3T , zmodernizowany 1+3 podrożeje o około 80 dolarów.
http://gadzet.telchina.pl/oneplus-3t-cena/
OnePLus zdobył sobie duże uznanie wśród użytkowników na całym świecie,wszystko wskazuje że firma chce przedłużyć młodość tego telefon wypuszczając na rynek zmodernizowana wersję OnePlus 3T.
Obrazek

Chińskie media obiegła plotka, że OnePlus 3T może być o 80 dolarów droższy niż obecny OnePlus 3. Jego cena może finalnie oscylować wokół 480 dolarów, Zaś na chińskim rynku cena ma wynosić ...
Czytaj więcej : OnePLus 3T nadchodzi w wyższej cenie | Wyświetlone : 1592 | Odpowiedzi : 0

Lenovo Moto Z Play , flagowiec z ciekawymi modułami

Lenovo jest największym na świecie producentów komputerów i jednym z czołowych producentów telefonów. Firma posiada w portfolio takie submarki jak Motoroli i ZUK. Telefony ZUK są na forum znane i cenione, co zatem oferuje druga submarka? Bardzo innowacyjnym smartfonem jest Lenovo Moto Z umożliwiający dołączenie różnych modułów.
http://gadzet.telchina.pl/lenovo-moto-z ... -modulami/
Lenovo jest największym na świecie producentów komputerów i jednym z czołowych producentów telefonów. Firma posiada w portfolio takie submarki ...
Czytaj więcej : Lenovo Moto Z Play , flagowiec z ciekawymi modułami | Wyświetlone : 1614 | Odpowiedzi : 2

XIAOMI MI MIX - bezkonkurencyjny bezramkowiec

Kiedy oglądałem dziś stream z konferencji prasowej Xiaomi i gdzieś pomiędzy zapowiedziami nowego krzesła, a wyciskarki do owoców, doszedłem do wniosku, że nie warto i chciałem już odejść od monitora. Pojawiło się jednak coś nowego, Xiaomi ostatnimi dniami ujawniło obiecująco wyglądające rendery, ale wszyscy (włącznie ze mną) byli przekonani, że chodzi o Mi Note 2. Nic bardziej mylnego, oto Mi Mix, zupełni nowy telefon Xiaomi.

Obrazek
Na uwagę zasługuje przede wszystkim ogromny 6.4-calowy ekran, który ...
Czytaj więcej : XIAOMI MI MIX - bezkonkurencyjny bezramkowiec | Wyświetlone : 16535 | Odpowiedzi : 91

Premiera - Xiaomi Mi Note 2 - zakrzywiony ekran 5,7" OLED

Obrazek
Xiaomi zaskoczyło, tym razem plotki potwierdziły się, a wycieki zdjęć nie były jednak przypadkowe! Na pokładzie najnowszego phabletu chińskiego giganta zagości Snapdragon 821 wspierany nawet 6GB pamięci RAM!

Obrazek
Obrazek
Najnowsza propozycja Xioami cechuje się także 23mpx aparatem (Sony IMX318, f/2.0, EIS, PDAF,), który do towarzystwa z przodu urządzenia dostał aparat 4mpx wykonany w technologi ultrapixel. Nie ma już żadnej wątpliwości, to własnie Mi Note 2 jest najprawdziwszym flagowcem, tzw numero uno chińskiego producenta. ...
Czytaj więcej : Premiera - Xiaomi Mi Note 2 - zakrzywiony ekran 5,7" OLED | Wyświetlone : 6397 | Odpowiedzi : 36

Elephone R9 z procesorem Helio X20

Nowa seria telefonów marki Elephone ruszyła na podój rynku, trzeba powiedzieć, że cieszą się sporym zainteresowaniem, a to za sprawą bardzo udane designu i niezgorszej specyfikacji.

Obrazek

Elephone R9 otrzymał metalową obudowę, ma również bardzo przyzwoite wymiary jak na 5.5-calowy telefon (15.04 × 7.32 x 0.76 cm). Sercem telefon będzie 10-rdzeniowy procesor Helio X20 o taktowaniu 2.0GHz, wsparty w zależności od kupionej wersji 3GB RAM/32GB pamięci ROM oraz 4GB RAM/64GB pamięci ROM. Możliwe również, że ...
Czytaj więcej : Elephone R9 z procesorem Helio X20 | Wyświetlone : 2847 | Odpowiedzi : 1

Xiaomi Mi5S PLUS pierwsze wrażenia.

Xiaomi Mi5S PLUS pierwsze wrażenia z używania najnowszego flagowca Xiaomi. Zdjęcia robi bardzo ładne, pomimo 13MP kamery. Budowa na bardzo dobrym poziomie, wydajność na najwyższym poziomie. Za kilka dni pełen test.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi5s-p ... za-opinia/
Xiaomi Mi5S PLUS jest obecnie jednym z najwydajniejszych telefonów z androidem który jest dostępny na rynku. Telefon ten zadebiutował ponad miesiąc temu, dziś podzielę się z wami pierwszymi wrażeniami z używania telefonu.
Obrazek

SPECYFIKACJA
Ekran: ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5S PLUS pierwsze wrażenia. | Wyświetlone : 1916 | Odpowiedzi : 8

Ektra telefon z aparatem 21MP od Kodaka

Markę Kodak wielu z was na pewno nadal pamięta, jeszcze dziesięć lat temu była to marka towarzysząca każdemu większemu wydarzeniu, które trzeba było uwiecznić. Dziś już nie jest tak dobrze rozpoznawalna, jak kiedyś. To się może zmienić, dzięki Ektra, nowemu telefonowi od firmy Kodak.

Obrazek
O Ektra można powiedzieć, że to bardziej aparat niż telefon. Przynajmniej to przychodzi na myśl, kiedy spojrzeć na specyfikację tego urządzenia.
Telefon ma otrzymać aparat 21MP (f/2.0) z powłoką antyrefleksyjna, ...
Czytaj więcej : Ektra telefon z aparatem 21MP od Kodaka | Wyświetlone : 1627 | Odpowiedzi : 4

LeSEE PRO niesamowite Auto od LeEco

LeSEE PRO, autonomiczne elektryczne Auto od LeEco trafi wkrótce do produkcji, Samochód naszpikowany jest nowoczesną elektroniką. Jeździ samodzielnie, a kierowca, pasażer może relaksować się oglądając treści multimedialne VR 3D.
http://gadzet.telchina.pl/lesee-pro-ele ... -od-leeco/

LeEco jest nam znany z dobrej jakości telefonów, ale na konferencji w San Francisco z okazji rozpoczęcia oficjalnej sprzedaży na rynku Stanów Zjednoczonych zaprezentowano szereg innowacyjnych produktów. Najbardziej zaskakujący jest ekologiczny, autonomiczny samochód elektryczny. Poza tym firma ...
Czytaj więcej : LeSEE PRO niesamowite Auto od LeEco | Wyświetlone : 1849 | Odpowiedzi : 5

Kolejny wspólny telefon LeEco i Coolpad

Następca Cool 1, LeEco i Coolpad po sukcesie Cool 1 wydadzą kolejny telefon, który zamiast podwójnej tylnej kamery będzie posiadał skaner odcisków palca. Telefon w Chinach kosztował będzie poniżej 500złotych.
http://gadzet.telchina.pl/nastepca-cool ... i-coolpad/
Wczoraj w TENAA ujawniono kolejny telefon zbudowany we współpracy LeEco i Coolpad.

Obrazek
Pierwszym dzieckiem małżeństwa LeEco i Coolpad był telefon Cool 1. Telefon był wyposażony w dwa aparaty fotograficzne. Ale rozwiązanie to zawyża koszt urządzenia, ...
Czytaj więcej : Kolejny wspólny telefon LeEco i Coolpad | Wyświetlone : 1531 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572