Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Czyli dobrze rozumiem, że nawet w 16th jest na emmc? Ja jestem w szoku! Przecież UFS 2.1 da większego kopa niż Snapdragon 845. Podsumowałem wszystkie koszty Meizu 16 (6GB, 128GB, Snapdragon 710) i wychodzi 358$ (1350zł) za DHL bez VAT? To już dla mnie trochę zaporowa cena. Da się to jakoś obniżyć gdybym zdecydował się także na drugi telefon dla siebie. Czyli jedna paczka 2sz. Zakup pod koniec lutego?
prosze o potwierdzenie iformacji , że meizu note 8 obsługuje pasmo lte b20 bo kimovil twierdzi że nie a wasz sklep ze tak. Jak to w końcu z tym jest? I dlaczego cena na waszej stronie jest 167,99 $ https://meizu.aliexpress.com/store/4424 ... 4d196IkV6k , a jak zamawiam to cena jest 176,99$. skąd ta różnica?
Co tam Panie w polityce ?Chińczyki trzymają się mocno?
Jak sobie przeczytasz post wyzej to zobaczysz: "Smartfony objęte są rocznym ubezpieczeniem Allianz, realizowanym w Polsce" i za to trzeba doplacic, stad ta roznica w cenach