przez sebuli » 13 gru 2015, o 11:30
1. U mnie to było koło 5 godzin, nie używam messengerow snapa itd.
2. Głośnik hmm, jest średni, ale myślę że nie będzie problemu by go usłyszeć nawet z drugiego pokoju, chyba ze sobie włączysz odkurzacz.
3. Jakość rozmów jest normalna jak u innych producentów telefonów. HD Voice nie jestem pewny czy ma, ale mnie każdy słyszy wyraźnie i ja rozmówcę też.
4. Płynność systemu, powiem Ci że nigdy mi sie nie zaciął, nie używam tych aplikacji co wymieniłeś, bo telefon u mnie służy do sms, ewentualnego dzwonienia no i internetu. Ogólnie nie ścina. Nawet na najwyższych detalach w GTA SA można grać ^^
5. Dbam o telefony, więc od razu po zakupie telefonu zamówiłem silikonowe plecki oraz nakleiłem szkło hartowane, po tych paru miesiącach użytkowania telefon wygląda jak nowy.
6. Jakość dźwięku, sam byłem tego ciekawy. Np Lumia 920 gra lepiej od Meizu M2, to zresztą pisałem w mojej recenzji w dziale Recenzje. Możesz przeczytać ją, a raczej nawet musisz. Dźwięk na słuchawkach takiej lepszej jakości np na Koss Porta Pro oceniam na 7/10 w porównaniu do dźwięku na tych sluchawkach na karcie dźwiękowej w komputerze Xonar DX. Nie jest źle, wiele osób by nie narzekało na dźwięk, Koss Porta Pro mają sporo basu i nawet na Meizu utwory basowe mi sie podobały, jednak słucham naprawdę mało muzyki i wole się więcej nie wypowiadać.