mój problem jest następujący pomimo ustawienia w zabezpieczeniach odpowiednich opcji nadal nie otrzymuję powiadomień z aplikacji lub mi się automatycznie wyłączają tak jak np baterii doctor wie ktoś jak to naprawić w załączniku scerenshot
Kolejny problem to nie mogę zamrozić aplikacji osobiste(codziennie rano po odpaleniu wifi lub sieci komórkowej dostaje jakieś chińskie znaczki w powiadomieniach od tej aplikacji).
Przy instalacji 4.5.3.2A robiłeś full wipe? Coś mi się wydaje, że jednak coś z root'em nie tak. Dziwne z tą aplikacją "osobiste". Ja zamroziłem i nie mam problemu. A tego "Battery doctora" włączyłeś w "Cetrum zabezpieczeń/Oszczędza baterię"?
U mnie SU wygląda tak:
"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
Skorzystaj ze starszego Google instalera z linka na wiki. Ten z chińskiego app center jest chyba zawalony, bo ja miałem też problemy z instalacją Google Play. Poszło dopiero przez starszą wersję.
"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
Mini go zaczęli nazywać Chińczycy, bo jego prawdziwa nazwa to meizu m2. Tylko jakiś czas wcześniej wyszedł m2 Note i już był dłuższy czas na rynku gdy wyszedł m2. No i Chińczycy pisali mini żeby go było łatwiej znaleźć bo jak wpisałeś gdzieś m2 to wszędzie Note wyskakiwał. Także m2 i m2 mini to jest to samo. Pozdrawiam.