2 kwi 2016, o 11:54
Ja mam 08s bb72 i smsy są ok - nie dotarło do mnie że coś nie dotarło :)
Problem na wyższych wersjach było z przywracaniem smsów przez apke sms backup & restore, wiec zostalem na 08s
PS faktycznie nowszej stabilnej wersji letv nie wydał jeszcze? czekamy na koniec kwietnia ?
2 kwi 2016, o 12:10
Ponoć ma być mm, ale kto by w plotki wierzył
Wypalcowane
2 kwi 2016, o 12:25
Koniec kwietnia podobno :) i to podobno nie plotki :>
2 kwi 2016, o 12:27
Ja tam niewierny Tomasz jestem, nie uwierzę jak nie zobaczę.
Wypalcowane
4 kwi 2016, o 12:22
Witam. Nie ogarniam juz w ogóle tego tela. Potrzebuje wgrac tego stocka 04 i za chiny nie moge.Próbowałem przez twrp i sp flasha.Generalnie telefon odpala tylko w recovery,a po rebocie wisi na logo. Ma ktos instrukcje wgrywania romu przez sp flasha?

4 kwi 2016, o 13:41
Tu jest info ze będzie eui 6.0
http://bbs.le.com/thread-1471176-1.html
Ostatnio edytowano 4 kwi 2016, o 13:45 przez
shuzzly, łącznie edytowano 1 raz
4 kwi 2016, o 13:44
Wogule to Ty chyba zle robisz, musisz wszystko usunąć ze storage jak miałeś inny rom np miui czyli robisz w recovery wipe wraz z storage. Następnie podłączasz tela do komputera i wrzuczasz interusujący cie rom po odpięciu tela wchodzisz w recovery dajesz na Install i wybierasz tam rom który wrzuciłeś.
4 kwi 2016, o 15:22
To musze tak zrobic,bo właśnie mam drugi tel,zainstalowanych pełno apek i zdjec,filmow i wolnego miejsca jest 25gb,a tutaj 17gb,wiec cos nie halo. Musze spróbowac z zaznaczeniem storage jeszcze.
Aha..a rom musze zainstalowac ten stockowy 04,bo wysyłam tel do chin z uwalonym dotykiem.
4 kwi 2016, o 21:42
To jaki rom polecacie do tego telefonu ;) ?
Od razu link poproszę .
aktualnie ten LeTv x600 BY BB72 Multi Lang-Based 5.5.008S_RELOADED właśnie pobieram.
aaa i może ma jakas dobra duszyczka link do roota na twrp ?
4 kwi 2016, o 21:47
Wogule to Ty chyba zle robisz, musisz wszystko usunąć ze storage jak miałeś inny rom np miui czyli robisz w recovery wipe wraz z storage. Następnie podłączasz tela do komputera i wrzuczasz interusujący cie rom po odpięciu tela wchodzisz w recovery dajesz na Install i wybierasz tam rom który wrzuciłeś.
Zrobiłem tak jak napisałeś,czyli wipe i wszystko zaznaczone...i został tylko program twrp i nic więcej. Rom nie instaluje sie w ogóle. Co robic teraz?

4 kwi 2016, o 22:18
Dziwne, ja nic nie miałem po wyczyszczeniu w storage nawet twrp. Zmień może twrp.
4 kwi 2016, o 22:29
no dobrze,ale jesli nic nie było to jak wgrac rom nowy?bo teraz jest czysty telefon i jak mam wrzucic rom? wypakowac z rara i wrzucic?
i to twrp które zostało po usunięciu,samo sie z powrotem instaluje.