Hej miśki. Mam 07s od włocha. Jak najlepiej przerzucić się na 11s oryginalne? Mam też custom recovery. Wystarczy clear cache and dalvik i wrzucić nowy rom?
Heh Może się mylę ale czy to nie czasem Ty szukasz tu rozwiązań by jakoś znośnie użytkować x600 - godząc się na kompromisy ?
Nie ma co dorabiać ideologii że wolę grzebać sam niż dostać gotowy zawsze działający system zrobiony i ustawiony przez kogoś. Jakby japka sprzedawali w cenie x600 mało kto by tu siedział i przerzucał romy , zamrażał itp.
Ale pewnie się zaraz dowiem że jednak lepiej jest odmrozić sobie uszy i nie zakładać czapki bo mi się fryzura zepsuje . Nie chcę nikogo prowokować ale bez jaj - grzebiemy w chinolach bo jest taniej i tyle. pozdro
U mnie da rade, sprawdziłem przed chwila.Ja natomiast mam taki problem, że jak ktoś mi wyśle filmik nagrany przez messengera to leca moze 3 sekundy, później zwiecha obrazu, dźwięk jeszcze z 2 sekundy i koniec... W aplikacji facebook normalnie otwiera.
Mam ROM 007s, niestety coś nie działa mi IRDA nawet przy sprawdzaniu kamerą, wina romu czy po prostu niesprawna? Mam też aplikację Maxxaudio która też nie działa, próbowałem z ViperFX ale to samo. Ogólnie jakie są różnice między 007s a 010s oraz gdzie dłużej trzyma bateria?
W 010s ,ale orginał nie od Włocha , a najlepiej (stwierdzam po dwóch dniach testów)w 011s oryginał.
010s od Włocha po jakimś tygodniu od wgrania zaczął mi niemiłosiernie pożerać baterię.
W 011s zauważyłem ,że trochę gorszy zasięg ma WiFi i sukinkot ubija mi apkę poczty - TypeApp (mimo ,że zaznaczam ją kłódeczką)Z innych problemów- na każdym innym niż stockowy launcherze nie działają mi liczniki nie odebranych połączeń/wiadomości na ikonkach.Ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Jest jeszcze jeden myk na ubijane apki, wejdź w System manager - power saving management - advanced power saving opcja trzecia od góry (chińskie krzaki), odznacz te apki które mają chodzić. Aqua Mail i zegar na pulpicie zaczęły mi normalnie pracować jak to zrobiłem.