Odpowiedz

Re: Letv x600 - wybor romu

10 gru 2016, o 16:00

Jakiś dziwny ten 20s,root niby się instaluje (próbowałem z różnymi wersjami), ale apka nie działa bo... niezainstalowany. Ze sklepem też jakieś jaja, niby działa ale wszystkie apki które kupiłem są jako niekupione. Jednak poczekam na jakąś wersję stable, chociaż te cukierkowe barwy jakie teraz dołożyli nie widzą mi się w ogóle. Najgorsza ta ramka na pasku zadań.

Wypalcowane

10 gru 2016, o 16:10

Przez te romy letv/leeco jak dla mnie STRASZNIE traci..
A szkoda bo telefony zacne.

By THL W200

10 gru 2016, o 16:49

Też uważam, że jedyne co z tymi telefonami to te romy, a jak wiadomo to raczej istotna sprawa bo ciężko się używa gdy ciągle coś się sypie ^^

Dlatego już raczej do LeTV nie wrócę mimo, że świetnie wyglądają.

Wcześniej miałem Meizu m2 mimo, że trochę słabszy to problemu nigdy z niczym nie było, więc trochę żałuje, że zmieniłem.

10 gru 2016, o 18:26

@kaol, świetnie to one wyglądały, teraz jest jakiś trend na dziwne kolory. O ile kształt jest ok, to kolory w moich oczach dyskwalifikują tą markę, mimo że X600 używam i jestem zadowolony. Soft to rzeczywiście porażka, ale przy odrobinie chęci da się go ucywilizować i wygodnie korzystać, ale dotyczy to większości chińskich telefonów. Przy zabawie z 20s zauważyłem że rom jest szybki, szybszy od poprzedników, wifi też jakby lepiej działało.

Wypalcowane

10 gru 2016, o 18:42

Mimo wszystko zalety przewazaja. Nawet z kulawym nieco softem. Uzywam miui ale jak bedzie stabilna 20s to sie skusze na test

11 gru 2016, o 12:04

Ja osobiście po tygodniu testów polecam MIUI 8 tego w którym działa double tap.
Nie ma tutaj problemu z niczym, a kto zna MIUI wie ze to fajny system.
Siedziałem na 15s, na 17s, cudowałem z tym EUI i nie wracam do niego. Drenowało baterie, sypały się apki.
Wieszał się na 30 sekund przy zmianie okien.

12 gru 2016, o 09:34

Czy można go (Miui double tap) zainstalować na MIUI od Vzarga bez wipe?

12 gru 2016, o 18:24

DJVahn napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mógłbyś podlinkować download do tego MIUI 8?

12 gru 2016, o 19:49

Miui z tapem (od bobn) mi akurat nie podszedl. Nie pasowal mi od strony interfejsu. Poprawy szynkosci i baterii nie zauwazylem.

12 gru 2016, o 20:35

Link do romu i hasło żeby przejść do pobierania.
Download link : https://mega.nz/#!aQIxDaBZ
Decrypt Key : !ON5Gilo_hCQMRWvqPNCFYkWlqhBVvkOFjQA6yaudGgw

Ja dziś zainstalowałem z wipe i na razie jest OK.
Odpowiedz