przez top840 » 10 lis 2016, o 18:02
Rozumiem, że miałeś ten sam błąd, ale w końcu się udało próbując ciągle w taki sam sposób? Jaki wipe robiłeś, bo ja dalvik, cache, data i system. Czytałem coś w sieci że format system może takie coś powodować. Spróbuje bez tego jednego formatu na miui które mam zainstalowane i zobaczę czy ruszy.
Ciężko powiedzieć bo różne kombinacje próbowałem. Robiłem wipe, cache, dalvik, system data i instalka nie poszlo, pozniej to samo ale po wipie restart do recovery tez nie szlo, pozniej to samo ale po restarcie dalem mount system, dalej lipa. Poszlo za ktoryms razem jak dalem instalke po wipie, wyrzucilo bledy ale byla opcja wipe przesunalem suwak bez zadnych odhaczan i od razu znowu install i poszlo. System jest troche zmodowany ma orginalna kamerke i le camera, ma rozbudowana opcje restart (recover, normalny restart, bootloader). Opcje inzynierskie wrzucone do ustawien (takie jak w gravitybox), wieksze mozliwosci ustawienia preferowanej sieci (2g/3g, tylko 2g, tylko 3g, 3g/lte, tylko lte ...) . Musze go troche potestowac, teraz wrzucam xposed installera i obczaje jak moduly.