przez Disaster » 18 lip 2016, o 23:33
Potwierdzam - 14s po tygodniu testów śmiga dużo lepiej niż cokolwiek innego. Bateria trzyma przyzwoicie, alternatywne programy do SMS działają. Ogólnie mam tylko zastrzeżenia, co do czułości zasięgu - ale coż nie można mieć wszystkiego :)
Wreszcie ktoś napisał o czymś o co mi chodziło a mianowicie alternatywne sms, dobrze wiedzieć i dzięki za info. Miałem napisać co sądzę o stockowym 15s więc przechodze do meritum.
Mogę napisać że przejście z androida 5 na 6 ma swoje plusy i minusy. GPS Wifi znacznie poprawione. Bateria trzyma gorzej, nie wiem dlaczego ale tak jakby android 6 był bardziej prądożerny nie wiem dlaczego, aż takim ekspertem nie jestem.
Co do ładowania zauważyłem jedną zmianę, telefon ładuje się do 80% w niecałą godzinę, szkoda tylko że te ostatnie 20 % ładuje przez drugą godzine :/
Można też zmienić region telefonu, w windowsie będzie widoczny jako x800+ bez cn, ale automatycznie przestaje działać aplikacja do pobierania tapet(wyborem są chiny tajlandia usa i reszta świata)
Brak double tapa i brak możliwości zmienienia aplikacji do smsów nadal mnie wkurza ale tak jak wcześniej wspomniałem gps działa bez zarzutu, jeszcze kilka miesięcy i być możże powstanie rom który mnie usatysfakcjonuje.