Poczytałem na temat x800 US na zagranicznych forach i z tego co zrozumiałem jest niezły numer. LeEco twierdzi , że nie wydało wersji dedykowanej na amerykański rynek i telefon nie jest tam sprzedawany , zatem nie będzie wsparcia softu dla tej wersji . Czyli telefon , który nie wiadomo skąd się wziął i wygląda , ze nie będzie na niego oficjalnie wydanego MM
ta wersja ma tyle bugow ze szkoda gadac....wspolczuje tym ( lacznie ze mna ) ktorzy to kupili . wystarczy poczytac co sie wyprawia :):) ile ludzi narzeka na masakrycznie skopany firmware . aha w pudelku macie odrazu antkeyboard - keylogger :)
albo refuby , moze jakas wersja indyjska lub kto wie co jeszcze :) wazne ze letv ma ta wersje gleboko gdzies i nie bedzie robic softow - a ten co jest nie dosc ze ma keylogera to jeszcze do niczego sie nie nadaje :)
Mój egzemplarz szczerze mówiąc nie wyglądał na refuba. Kupiłem w Coolicool .Bez wsparcia fabrycznego Cuoco nic specjalnego pewnie nie da rady wymyśleć w softach chociaż i tak chwała mu za to co do tej pory osiągnął.
Ostatnio edytowano 21 cze 2016, o 14:15 przez Jeff, łącznie edytowano 2 razy