przez Jabco » 10 cze 2016, o 22:18
Mam ten telefon od poczatku tygodnia. Obecnie na sofcie od cuoco 11s. Z telefonu jestem mega zachwycony. Zasieg lte jak i wifi jest mozna powiedzieć identyczny jak moj samsung note 3. (Lte chyba nawet szybciej dziala). GPS tez wydaje mi sie dokladniekszy. W benchmarku wynik 93k, wszystko chodzi mega playnnie. Jedyne co to myslalem ze bedzie szybciej sie bateria ladowac bo niby miało miec quickcharge ale nic na ladowarce nie widac ze ma. Zdjecia z tylnego aparatu porownywalne z note 3, z przodu mega lepsze. Polaczenie bluetooth tez bez problemu non stop sparowany z mi bandem i co jakis czas słuchawki bt. Jakosc dzwieku lepsza od note . wyswietlacz super ostry ale jednak chyba przyzwyczajony do amoledow jestem i taki bym wolal - dlatego tez mozna ustawic kolory wyświetlacza ustawic :)) Ogolnie mega polecam, dodatkowo aktualizacje od cuoco co chwile wpadaja i na obecjej 11s v43 nie widze zadnych błędów ktore moglem zaobserwowac w 13s. W razie pytan smialo pisac to w miare mozliwosci pomoge :)