Vampire1984 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Witam. Miałem ten telefon kilka miesięcy i może w czymś Ci pomogę i innym. Jeśli chodzi o Dual SIM to na samym początku miałem kartę z Orange jako microSIM tylko jedną i w tym porcie działała bardzo dobrze LTE śmigało ładnie 15GB w niecały miesiąc się rozchodziło. Dlatego postanowiłem skorzystać z DualSIMa i zamówiłem kartę Aero2 żeby kilka dni do końca okresu rozliczeniowego mieć jako taki internet. Dociąłem swoją kartę z Orange do nanoSIM i w drugim porcie również wszystko śmigało tz LTE jak najbardziej. Nie wiem jak w tym czasie druga karta bo Aero2 chyba nie nadaje LTE, ale wcześniej w tym porcie Orange chodziło więc powinno być ok. Ekran i bateria są ok do 4h w pracy dochodziłem korzystając z LTE cały czas. Jak miałem wolne to z 1,5 dnia nie ładowałem. Zdjęcia robi ładne aparatem z tyłu do niczego się nie mogłem przyczepić. Ale za to kamerka z przodu bajka ;D Dla mnie po prostu kosmos, często z niej korzystałem przy słabym oświetleniu no i normalnie pozamiatała samsungiem s5 i s6. Bardzo jasna co daje możliwość zrobienia zdjęcia nocą, na którym coś widać nie jak samsung. Język polski jest, jest też angielski i chiński i wszystko to na jednym systemie tz wybrany w ustawieniach jest PL. Ale to bez problemowo tym bym się nie martwił z 1-2% to nie polski, jest dobrze. Apke jak pobierasz pl to jest ona cała pl żadnej różnicy z innym telefonem. Z bluetooth nie korzystałem to nie wiem. GPS rzeczywiście słabo, u mnie nie chodził tak jak bym sobie tego życzył. No i WiFi ogólnie nie jest źle, ale w Apple mam lepszy zasięg w tych samych miejscach. No i na koniec może jeszcze powiem, że odesłałem go na gwarancję... i czekam na dostawę iPhone 6s Plus.