przez Disaster » 1 sty 2016, o 10:58
A ja wlasnie wczoraj zapewne usmiercilem moj tel...z powodu wgrywania nowego softu. Jesli chodzi o ten soft 009 to jest on definitywnie lepszy od 006 ale jest bardzo duzo chinskich aplikacji w koncu to oryginalny rom LETV. Po wgraniu nie wykrywalo mi ani jednej karty sim, ani nano ani micro, wiec postanowilem wrocic do softu ktory mialem czyli 008 od cuoco, jednakze po powrocie zadna karta sim nie dzialala....sprawdzalem na innych tel z kartami wszystko ok, wiec postanowilem zrobic full wipe i to byl tzw gwozdz do trumny. Telefon sie nie uruchamia bo nie ma z czego, z twrp nie moge skorzystac bo rozdzielczosc ekranu nie pozwala mi przesunac tego suwaka do konca ani tez nie moge wgrac tematu na ta rozdzielczosc ktora jest w tym telefonie(z powodu braku romu). Zeby byla jasnosc tel jest widoczny przez komp....tylko ze jest to cos w rodzaju karty pamieci badz pendrivea. Jesli ktos ma jakis pomysl prosze o szybka odpowiedz i definitywnie odradzam robienia full wipe bezpieczna opcja jest wipeowanie trzech rzeczy czyli dalvika data i cache...dwoch pozostalych odradzam zaznaczac