Macie problemy z powiadomieniami? Jak ktoś do mnie pisze na facebookowym Messengerze, to czasami widzę to (w postaci wyskakującej głowy) dopiero po ~godzinie albo i nigdy...
Kto używa romu 008S w Orange? Mam problem z MMS'ami, nie mogę odbierać i wysyłać, na 007s działały. Dodanie nowego APN z orange nic nie dało, być może dlatego że jest obok dostępny domyślny apn którego nie mogę wykasować ani edytować. Czy ktoś porównywał baterie na 008S i 007S ?
Mój LETV wysłany szwedzką pocztą w końcu dotarł. Z WER Warszawa od razu na pocztę do Katowic, obyło się bez VAT :) A teraz pytanie o sam telefon... Po chwili użytkowania telefon łapie zawiechę, tzn dotyk wariuje, po chwili wraca do normy. Spotkaliście się z czymś takim? Jestem na etapie kompletowania oprogramowania do wgrania i siedzę na tym co wgrał Chinatronic - może to rozwiąże problem...
Działa. Tylko nie wiem jak odłączać tego pendrive, bo za kazdym razem wyskakuje komunikat w rodzaju w celu zapobiegnięcia utraty danych przed odłączeniem karty zrób coś tam (tylko to coś tam się nie wyświetla na ekranie). W jiayu miałem opcję, którą się klikało przed odłączeniem, a tutaj nic takiego nie widzę