przez chwilkę używałem The IPinator VPN (polecana przez BB72 na włoskim forum), ale gdy po kilku użyciach z darmowym łączeniem zrobiło się tylko parę VPN-ów europejskich a za resztę świata, krzyczał, żeby upgradować do PRO, to przerzuciłem się na One Click VPN.
ktory obecnie rom na ten telefon jest bezproblemowy - tzn wszystko dziala sprawnie - nie musi byc fajerwerkow , wydajnosci czy jakis bajerow. JEzyk polski i dobry aparat .
Mam soft 007s ale nie RL... Wiecie jaki mam problem jeszcze? Ze powiadomienia z vibera czy messengera mi nie zawsze dochodzą. Druga sprawa wchodzę w apke facebooka, klikam wiadomości i na zenfonie Wyskakiwala apka messengera a tutaj lipa otwierają się normalnie wiadomości w aplikacji fb a nie messengera :/
Zrobienie tego prawdopodobnie oznacza, że te aplikacje będą cały czas zżerać RAM (i może inne zasoby), ale powinny przynajmniej móc się przebić z powiadomieniami. Aha, tego trzeciego nie umiałem znaleźć...
Ile macie godzin włączonego ekranu przy 15%? To jest chyba jedna z bardziej miarodajnych statystyk odnośnie baterii :) wiadomo, że każdy inaczej użytkuje tel ale odzwierciedla chociaż trochę wytrzymałość baterii. :) ja np na swoim K3 Note mam ok 4h czasem więcej.