Mam taki problem , spadl mi telefon i teraz nie dziala mi dotyk na odcinku około centymetra tuż nad przyciskami funkcyjnymi. Czy to na pewno jest digitizer i jego wymana pomoże czy może to być też coś innego ?
Rozwiązanie na uzyskanie pełnej funkcjonalności oryginalnej apki Music: - wystarczy wgrać ze sklepiku apkę zmieniającą nasze IP na bardziej egzotyczne (np. Malezja, Korea, Japonia) poprzez użycie VPN. - I słuchamy, czytamy, zapisujemy i oglądamy materiał z całego świata
Ps. Nie wiem dlaczego ale od dłuższego czasu nie mogę wrzucić fotek. Zawsze pojawia się komunikat: Przekroczono maksymalną przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki.Ki czort?
A mnie irytuja krzaki w sofcie... do tego coraz bardziej mnie irytuje ze np. odnosnik do yt nie otwiera sie w aplikacji yt tylko w przegladarce... ten soft z x600 jest o du... roztrzaść
Jaki masz soft? U mnie na stocku było podobnie z tym yt, musiałem najpierw włączyć aplikacje yt bo faktycznie otwieralo w przeglądarce. Teraz na romie bb72 07S nie mam takiego problemu. Mam za to problem z dźwiękiem powiadomień z aplikacji, jest wybrany inny dźwięk w systemie a co innego słychać.
z tymi powiadomieniami mam podobnie - inne ustawione, inne grają. Ale co ciekawe, nie we wszystkich aplikacjach. W części instalek gra tak, jak ustawione. BB72 007S RL.
przez chwilkę używałem The IPinator VPN (polecana przez BB72 na włoskim forum), ale gdy po kilku użyciach z darmowym łączeniem zrobiło się tylko parę VPN-ów europejskich a za resztę świata, krzyczał, żeby upgradować do PRO, to przerzuciłem się na One Click VPN.
ktory obecnie rom na ten telefon jest bezproblemowy - tzn wszystko dziala sprawnie - nie musi byc fajerwerkow , wydajnosci czy jakis bajerow. JEzyk polski i dobry aparat .