Dobra pstrykniete na to2c wersja 16 GB (i tak mam zawsze z 8 wolnego). Zobaczymy co to warte :) Teraz kurcze doczytalem, ze tel ma USB typ C... no dla mnie to wada. BTW w zestawie z tel jest jaki screen protector? silikon?
A zaproponujecie jakaś alternatywę dla tego case? Telefon sam w sobie świetnie leży w ręku i jest super wykonany, ale boję się jednak żeby mi nie wyleciał
Czy ktos juz od spemalla dostal telefon? Mam zamiar zamowic 32gb Gray... I niewiem jak dziala te ubezpieczenie od vatu... W to2c kosztuje 210, a w spemall 220...
/ja nie pytam o teorie, tylkl o praktykę. Przeczytać co napisali, oraz odpowiedzieli potrafię :) zapytalem, czy ktos juz z tego korzystał i czy zwrócili koszta oplat vat poniesione, w jakim czasi, czy na paypala, konto, itd. / ra-vau
sory yourcamera or flash isbeing used by another application. please close other applications and try again. nie działa mi aparat (dwie apki)i skaner kodów. pokazuje się komunikat jak wyżej. jak to odblokować ? zainstalowałem nową akpę do robienia zdjęć i mam komunikat że nie mam jakiś sterowników. podejrzewam że usunołem je skanując fona anty wirusem 360 security. muszę na nowo wgrywać rom ?