przez night95 » 9 lut 2016, o 19:37
Facebook w telefonie to chyba największy spowalniacz i złodziej wszystkiego :D wole sobie w przeglądarce sprawdzić a tak to tylko messenger, aktualnie czas działania atelefonu bez restartu wynosi u mnie 940 godzin, mam 008s i nie mam na tym romie żadnych problemów, jedyne wady jakie są dla mnie to to że nie pokazują się żadne powiadomienia z aplikacji oprócz wiadomości, gmaila i messengera, pewnie gdzieś to już było rozwiązane bo wyrywkowo czytałem forum ale nie miałem czasu nigdy przysiąść i się tym zająć w telefonie, oprócz tego wifi mi się rozłącza kiedy blokuje ekran no ale to jest kwestia ustawień zarzadzania energią raczej, do wczoraj korzystałem z launchera google ale się przesiadłem na asusa bo jest całkiem fajny zresztą pamiętam go dobrze bo wcześniej miałem zenfone 5. bateria nadal trzyma dzień spokojnie przy normalnym jak dla mnie użytkowaniu.
Mam jeszcze pytanie do ludzi używających modułów xposed, ma ktoś z was snapprefs ? jeśli ktoś ma to działa mu? bo u mnie nie zapisuje nic, wydaje mi się że to też może być kwestia związana z tym że ta apka nie uruchamia się samoczynnie.