przez walkingdead » 20 sty 2016, o 20:23
Witam,
Od wczoraj jestem posiadaczem białego Letv x600. W związku z tym mam parę pytań odnośnie telefonu :
1. Czy koniecznie muszę robić roota chcąc wgrać inny rom ? Czytałem instrukcję jak to zrobić, ale wygląda to jak czarna magia, nie wszystko z niej rozumiem.
2. Czym różni się stockowy rom wgrany w telefonie z językiem polskim od tego który można wgrać samemu ?
3. gdy łącze się z internetem, włącza mi się menadżer pobierania, i pobiera jakieś zdjęcia. Nie da się ani w nie wejść, ani znaleźć tego menadżera pobrań. Gdzie on jest w telefonie i jak wyłączyć automatyczne pobieranie ?
4. NIe jestem zbyt wymagającym użytkownikiem, wkurza mnie tylko fakt że nie mogę zmieniać kolejności ikonek w menu, ani że menu nie jest przeźroczyste. Da się coś z tym zrobić? Tak samo nie dam rady dorobić osobnego pulpitu bez ikonek.
5. Czy jest możliwość blokowania i odblokowywania telefonu za pomocą podwójnych tapnięć?
Pewnie pytam o błahe rzeczy ale jestem zielony w telefonach z chin. Nie mniej, sam telefon działa na cuda.