przez bendyz » 18 gru 2015, o 12:44
X600 3/32GB vs LG G3
Hej. Jestem tu nowy. Z uwagi na wiadomą promocję na Letv x600 mam kilka krótkich pytań - pewnie się pojawiały, ale szukałem szukałem i dałem sobie spokój, najwyżej mnie zbesztacie i znienawidzicie.
Mam obecnie LG G3 2GB/16GB - ma trochę problemów z ładowaniem, jakaś plamka na ekranie ale najgorsze to złe zarządzanie pamięcią i ekran o rozdzielczości 2560x1440 przez co telefon jest powolny. Stąd kilka pytań do osób które Letv x600 3/32GB posiadają.
1. Jak to jest z oprogramowaniem? czy istnieje oprogramowanie z polskim/angielskim językiem które działa stabilnie? nie mam problemu z wgrywaniem recovery romów itp.
2. Jak z pamięcią w realnych zastosowaniach - czy na przykład grając w Fallout shelter (gra wymaga dużo ramu) można z gry wyjść i telefon nie wywali jej z pamięci. Chodzi o trzymanie sporej ilości programów w pamięci - czy nie ma z tym problemów? Zależy mi na płynnej pracy systemu bo na G3 to często słabo - wyjdziesz na chwile z gry, chcesz wrócić i od nowa się wczytuje.
3. jak długo trwa ładowanie telefonu?
wiem że będę cierpiał z powodu aparatu ( G3 robi świetne zdjęcia) ale przeżyję jakoś.