przez schelnow » 6 kwi 2014, o 14:11
Telefon dokładnie przetestowany. Pewne rzeczy opisałem kilka postów wyżej. Jak wygląda sytuacja po dalszym testowaniu??
Robienie zdjęć wypada nijak ... od taki aparat do użytku ale na imprezy okolicznościowe bym nie zabierał. Jedynie lampa bardzo dobrze doświetla. Do robienia zdjęć dokumentów czy przedmiotów do aukcji gdzie nie wymaga się mega jakości jest ok. Nagrywanie zaś filmików moim zdaniem słabej jakości, słabo łapie ostrość.
Druga sprawa to gps. O ile w przypadku Endomondo sprawuje się idealnie :) tak już jako nawigacja we współpracy z googlowską aplikacją wypada słabiutko....strasznie się gubi i powolutku wraca na właściwe tory. Do tego drugiego kompletnie się nie nadaje. Być może pomogłoby zmiana Rom, nie wiem , pozostawiam to innym osobom do przetestowania.
Pozostałe rzeczy śmigają jak złe :) szybciutko i bez zacin. Na upartego można przyczepić się jedynie do wyświetlacza ( mała rozdzielczość-braki dopiero odczułem przy porównaniu na żywo z NOTE 3).
Po wgraniu aplikacji telefon utracił nieznacznie pod względem testów Antutu....może około 500-700 pkt.
Ogólnie mega zadowolenie :) i ogromna niechęć korzystania z czyjegoś telefon. Przyczyna?? małe wyświetlacze ;) mi już śni się coś powyżej 5,5 cala :)