Odpowiedz

18 maja 2013, o 00:56

Znalazłem jeszcze taką aukcję:[hide]
http://allegro.pl/original-lenovo-a820- ... 55781.html[/hide]
piszą w niej że telefon ma root z google play store skypem i facebookiem u poprzedniego sprzedawcy nie było tych dwóch opcji wymienionych i telefon był droższy więc zdecyduje się chyba na kupno od tego drugiego. Kupował ktoś coś od nich?

Tak w ogóle to chciałbym Alcatela One Touch Idol X ale jeszcze go nie ma :( no i pewnie będzie droższy od Lenovo.
Ostatnio edytowano 18 maja 2013, o 08:49 przez Cupek, łącznie edytowano 1 raz

18 maja 2013, o 09:04

Kurcze czytam i widze że w Zabrzu troche łapią ciekawe czy mi się uda.
A tak swoją drogą to mam wrażenie że te telefony są wadliwe? Bo pełno tu wiadomości o jakiś usterkach

18 maja 2013, o 09:21

affectpct napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja kupiłem od allegrowicza:
Kod:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Telefon przyszedł w 9dni. Też ma root-a, język polski (troszkę chińskich krzaczków, troche angielskiego i polski :-) Do tego gratis folia na ekran i silikonowy pokrowiec. Z sprzedawcą można negocjować żeby wysłał na przykład dwie baterie czy jakiś dodatek.

PS. No właśnie wszystkim dodają VAT w Zabrzu. Mi telefon szedł Z Warszawy przez Kielce ->Jędrzejów i z Jędrzejowa prosto do domu więc nie naliczyli żadnych opłat celnych. Chińczyk wogóle nie zapakował paczki, tzn. Na opakowanie wraz z telefonem przykleił naklejkę poczty i na tym koniec.

18 maja 2013, o 10:18

Wszystkie chińczyki mają jakieś wady. A820 obsługuje Aero i to jest główny plus.
Słaby soft, rom mają przede wszystkim.

18 maja 2013, o 13:51

Wszystkie telefony mają jakieś wady. Tu nie ma znaczenia czy chińczyk czy koreańczyk itp. Soft z czasem będzie dopracowany. Mimo że z vatem telefon wyszedł mnie prawie 700 zeta jestem zadowolony. Jedna rzecz mnie martwi -aero2 wprowadza captcha - wygoda używania mocno ucierpi

18 maja 2013, o 14:06

backkilt możesz to rozwinąć?

Ciekawe czy mi dowalą vat jestem z Zabrza;d

18 maja 2013, o 14:37

^^ Piszę o chińczykach bo to forum o chińskich telefonach. Z tą captchą to brak jakiejkolwiek potwierdzonej informacji, jedynie jakieś plotki na telepolis.

18 maja 2013, o 14:41

Liczę, że skończy się na zapowiedziach i nic z tego nie będzie.... ale coś jest na rzeczy i próbują ograniczyć jak się da z racji ucieczki klientów z płatnych wersji mobilnego netu.

Tu link do źródła[hide] http://www.telepolis.pl/wiadomosci/bedz ... 28156.html[/hide]

@affectpct niestety możesz zapłacić, Zabrze tak ma:D

@lukkki tak forum o chińczykach zauważyłem:D

[ Dodano: 2013-05-20, 14:55 ]
Problemy z GPS i wi-fi rozwiązuje soft z tego wątku.[hide] http://lenovo-forums.ru/topic/1223-мод-прошивка-lenovo-ideaphone-a820-s138-130419-под-flashtool-от-30042013/[/hide]
Ostatnio edytowano 21 maja 2013, o 07:37 przez backlit, łącznie edytowano 2 razy

21 maja 2013, o 00:26

Ogólnie widzę że telefon staje się naprawdę popularny
Ostatnio edytowano 29 cze 2013, o 23:31 przez affectpct, łącznie edytowano 2 razy

21 maja 2013, o 00:45

Witam ostatnio intesywnie zastanawiam się nad tym modelem i mam kilka próśb do posiadaczy. Czy moglibyście wrzucić kilka zdjęć przy gorszych warunkach pogodowych lub w pomieszczeniach ewentualnie jeszcze jakieś zdjęcia na zoomach itd. Jeszcze jakiś filmik np jadących samochodów. I mam jeszcez jedno pytanie jak sprawa wygląda z dźwiękiem na słuchawkach nie koniecznie standardowych bo lepsze bym dokupił. Pytam bo zdaża mi się słuchać dużo muzyki i chce wiedzieć jak jest z tym aspektem i ile wytrzymuje bateria na ciągłym słuchaniu muzyki na różnych poziomach głośności.
Odpowiedz