Może nie ma wszystkich pasm, ale to nie prawdopodobne by GPRS, EDGE, HSDPA też nie było. Coś namieszałeś skoro nie masz niczego. Pytaj w wątkach z romami których używałeś.
wszystkie problemy rozwiazane nalezalo tylko doprowadzic telefon do wyczerpania baterii i po ponownym uruchomieniu wszystko dziala wiec jezeli ktos ma podobny problem to moze pomoc pozdrawiam
nie przez jeden caly dzien ale gdy podlaczylem do ladowania i naladowal sie 100% to znowu sie zaczelo ladowarka orginalna wiec nie wiem jaki powod za duzo czasu spedzielm aby go naprawic dlatego koncze z nim zabawe i wracam do starego telefonu umi max bateria trzyma 3 dni i nigdy nie mialem z nim problemu
Dzięki! Poszła pochwała, właśnie miałem czegoś szukać ale nie musiałem. Co polecacie na ekran? Folia? Szkło? Czy X829 ma coś standardowo naklejonego na folię? Bo u siebie tak się przyglądam i przy obrzeżach ekranu mam wrażenie, że jest jakaś kolejna warstwa.
Podpinał ktoś jakiś USB DAC, poprzez otg do lemax'a 2 ?. Sprawdzałem chwilę temu z moim Geek Out 450 i nie bangla :(. Samsung S8 chwycił dziada bez zająknięcia.