przez gregs » 27 kwi 2018, o 20:49
Wróciłem już z EUI. Miałeś racje whiro, trzeba zapomnieć o nim. Trochę o wrażeniach z EUI. Zacznę o pozytywach -bateria ma dobry czas ale nie rewelacyjnie. Jednak lepiej niż 7 i 8 romy. -magisk zainstalował się bez problemu a także gcam(jednak jakość zdjęć ani trochę nie dorównuje do gcam w oreo) -fon nieustannie zimny, w ogóle nie grzeje się -dzwięk, aż miło słuchać o niebo lepiej niż w oreo. No to tyle dobrego. Reszta wszystko gorsze. Aparat stokowy masakra. Kolory jako tako, ostrość żadna. Instalacja aplikacji baaaardzo wolna, widgety olbrzymie, apn-y trzeba ustawiać ręcznie. Teraz jestem na dzisiejszej aktualizacji crdroid. Zobaczymy. Jestem już raczej old boy i dla mnie ważne w telefonie jest bateria i aparat. Gram niewiele i w niewymagające gierki. Raczej sporo czytam no i rozmowy i smsy. Panowie na koniec pytanie: dlaczego najnowszy RR znowu wywala, że pixel przestał działać. Czytałem na xda, że to wina gapps. Flaszowałem różne wersje i ciągle to samo. Whiro, Ty chyba byłeś na którejś nowszej wersji. Jak to zrobiłeś. Dziękuję.