Laptop do 1300zł

Re: Laptop do 1300zł

Postprzez Herezja » 3 sty 2020, o 22:18

Apka jest odnośnikiem do mobilnej wersji. Aktualnie forum przeglądam na telefonie komórkowym i tym samym nie mając tej apki (bo po co mi ona?) nie mogłem zobaczyć zawartości.

Wysłane z mojego Capture+ przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
Herezja
VIP
 
Posty: 1095
Dołączył(a): 19 kwi 2015, o 12:14
Pochwały: 43
Telefon:: Xiaomi Redmi 4a

Reklama

Re: Laptop do 1300zł

Postprzez Rura » 3 sty 2020, o 22:47

Raczysz żartować teraz... Zrzut to za mało? Jak myślisz z czego on jeet? Z fortepianu?
Dobra nie będę ciągnął bo nie widzę sensu...
Po prostu nie będę linkował... Bo mi lata, czy dostaję link z apki, czy na apkę, czy z innej przeglądarki, czy z parapetu... Wystarczy go skopiować, otworzyć zakładkę w chrome lisku, czy innym ie. Wejść w menu i ustawić tryb stacjonarny... Czy też czasami nazywa się to "wersja na komputer"...
Rozumiem, że przerasta czasami...
Luzik...

Nie będziecie mieć więcej problemu.
Avatar użytkownika
Rura
AKTYWNY
 
Posty: 641
Dołączył(a): 10 lut 2018, o 14:25
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 12
Telefon:: Xiaomi
ROM: Global

Re: Laptop do 1300zł

Postprzez Herezja » 4 sty 2020, o 00:31

Luzik.

Żyj dalej i daj żyć innym (przy okazji nie utrudniaj innym egzystencji).

Myślę, że tylko ty lubisz sobie i innym utrudniać życie dając takie wskazówki.

Wysłane z mojego Capture+ przy użyciu Tapatalka

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
Herezja
VIP
 
Posty: 1095
Dołączył(a): 19 kwi 2015, o 12:14
Pochwały: 43
Telefon:: Xiaomi Redmi 4a

Re: Laptop do 1300zł

Postprzez Flyagaric » 4 sty 2020, o 01:06

Teclasty polecam tylko masochistom.
Miałem raz i wiem, że nigdy nie wrócę do tej marki.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4694
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 21:38
Pochwały: 163
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Laptop do 1300zł

Postprzez smietana » 4 sty 2020, o 09:24

Panowie proszę o spokój, nie ma o co kruszyć kopii. Nic się nie stało.
Miałem onde z chin 10.1 3/32 i z dual os czyli winda/andek andka wyrzuciłem i postawiłem widnę tylko. Na początku więcej używałem, potem to już od święta, myślałem, że to usb wejście i nie ładuje a okazało się, że płyta główna. Tablet prkatycznie używany i 550zł w błotko :-)
smietana
AKTYWNY
 
Posty: 467
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 18:33
Pochwały: 22
Telefon:: xiaomi

Poprzednia strona

Powrót do Komputery i internet



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama