Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
8 lis 2014, o 14:26
xD ja pie#$*@le. Ludzie, czytajcie trochę wstecz. Wiem, że są sprzeczne opinie w jednej kwestii (progów i kolejności naliczania...), ale bez przesady...
Na co liczysz, że zbierzesz 5 kuponów i wszystkie użyjesz podczas jednej transakcji?
Chcesz tablet za 210, to użyj kuponu na 10$, naliczy ci z automatu zniżkę na 20$, zapłacisz na 100% - 180$.
Jeśli obstawiasz wersję innych użytkowników forum, to użyj swojego kuponu na 15/20 czy ile tam masz a potem patrz czy naliczyło z automatu rabat 20$. Kilka osób twierdzi, że tak zrobiło i im naliczyło. Ja robiłem pierwszym sposobem.
8 lis 2014, o 14:44
generalnie w wypowiedzi poprzednika chodzilo o to, ze nie da sie uzyc wiecej niz 1 kuponu do 1 tranzakcji
wiec jesli ktos ma kupon za punkty, to moze uzyc 1go oraz
malo oplacalne (lub wrecz nieoplcalne) jest kupowanie nowych kuponow jakie sa w ofercie np 20 za 10$, jesli ma sie juz kupon za 10/15 bo uzyc mozna bedzie tylko 1go z nich
ponadto z tymi nowymi kuponami czasami bywa przegiecie, wypowiadal sie tu uzytkownik, ktory kiedys tam kupowal kupon 50 za 1$, ale z karty w platnosci obciazono go kwota 50$, nie dosc, ze nic nie zaoszczedzil, to stracil - bo nie mogl juz uzyc posiadanego kuponu darmowego, z powodu jw.
8 lis 2014, o 15:00
Ktoś wie ostatecznie czy skorzystanie z 5$ discount w ostatnich 12h przez zakup przez aplikację mobilna łączy się czy wyklucza że zniżkami "stałymi" (10 od 99, 20 od 199 itp)? Szukam, ale jakoś nie widzę tej informacji.
8 lis 2014, o 15:18
to nie bedzie chyba w formie kuponu tylko auomatyczna obnizka ceny, nie pamietam, tam byla znizka 5 za zakup powyzej 49?
8 lis 2014, o 15:40
Masz rację, te 5$ za mobilny zakup to automatyczne obniżenie ceny. Chodzi o to, że te 10 od 99 to też auto obniżka i zastanawiam się, czy połączą się dwie auto obniżki czy dostanę tylko jedna z tych dwóch:)
8 lis 2014, o 19:45
Na ali jest napisane ,że zniżka 20$ powyżej 100$ tylko dla 10000 transakcji, więc moje pytanie czy da się to w ogóle uzyskać kupując np. w 1 godzinie czy te 10000 wykupią na pniu ??
8 lis 2014, o 22:38
czy to znaczy, że kupując kupon 150 $ za 75 $ mogę być obciążony - pełną kwotą. Inne pytanie czy taki kupon mogę uzyć u każdego Sprzedawcy i co się stanie jak go nienwykorzystam? 75$ w plecy?
8 lis 2014, o 22:58
z podanego przykladu wynika ze ... jw - szukaj w archiwum, mam nadyieje ye teray jest juy ok + ale nie sadze by go ktos normalnie kupil
tak u kazdego sprzedawcy
wazny jest tylko ten 1 dzien, nie mozna go zbyc zamienic ani odzyskac
8 lis 2014, o 23:17
Ze tez Wam sie chce bawic w te badziewiaste kupony
Przeciez kazdy wie , ze zakupy na ALI to juz tani biznes z 50% zarobkiem, a czaic sie na jeszcze tanszy biznes to dla mnie juz TRAGEDIA. Robicicie z siebie biednych polaczkow dla 10-20 zl ?
8 lis 2014, o 23:24
Chciałbym tylko zauważyć, że 75% to na pewno nie 10 ani 20 złotych. A skoro można kupić taniej to dlaczego nie skorzystać?
8 lis 2014, o 23:27
Skoro juz pytasz to odpowiem , tak robie z siebie biednego polaczka dla 10-20 zł czy to cos zlego ? Zawsze mozesz mnie zasponsorowac jakas dotacja jak masz za duzo pieniedzy :) Albo chociaz powiedziec na czym zarobie 50% kupujac na ali :>
9 lis 2014, o 00:21
Popieram kolegę wcześniej. To zwykłe dziadowanie. Ja rozumiem jest kupon, biorę ciesze się, ale pisanie elaboratów w jakiej kolejności itd. oznacza jedno - brak znajomości zasad handlu i tego,że nie ma nic za darmo - po prostu im większa kwota tym większy rabat ale w granicach normy. Już widzę połowę napaleńców co by chcieli kuponami zejść do 20% ceny. I jeszcze pokupujecie sobie podróbki Rolexów za te kupony?