Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
1 lis 2014, o 18:09
ja mając ponad 5k musiałem skorzystać, ponieważ trzepiąc już nic nie wpadało :(
podobnie wczoraj zablokowali...
dzięki za link i życzę udanych zakupów
POzdr.
1 lis 2014, o 18:51
Ja kupon na 15$ nabiłem samemu, bot u mnie co prawda działa, ale nie mogę wydać punktów ze względu na komunikat od aliexpress o zajęciu serwera. Kupon na 15$ już na całe szczęście kupiony, ale zastanawiam się czy po prostu aliexpress nie zacząło się zabezpieczać przed takimi ingerencjami.
1 lis 2014, o 19:12
Wymień na aplikacji mobilnej w telefonie.Tam błąd nie wystepuje
1 lis 2014, o 20:04
Ale od jakiś dwóch dni te kupony schodziły coraz wolniej, wcześniej schodziło nawet kilka tysięcy dziennie.
1 lis 2014, o 23:48
chciałbym kupic dwa różne telefony jeden powyzej 100 drugi powyzej 200, czy zadziałają obie promocje z automatu spend us 99$ get 10$ ofi spend us 199$ get 20$ of ?
2 lis 2014, o 00:04
z automatu powinny zadzialac oba
nie wiem jak z kuponami wytrzepanymi reka typu redtube czy tez z ruskim scryptem, (czy da sie uzyc 2 trzepan ? nie wiem)
z automatu to 10/20$ - ale nie jestem pewny czy zakupu nie lepiej dokonac juz teraz, bo 11go, zakup mimo upusto moze sie okazac o kilka $ drozszy niz dzisiaj
- ale to nie wiadoma i zalezy na ile podnosa ceny przed 11.11 aby sprostac upustom
2 lis 2014, o 00:20
to ta promocja spend us 99$ get 10$ of i spend us 199$ get 20$ działa obecnie, nie trzeba czekać na 11.11 ?
2 lis 2014, o 00:45
Nie, po prostu wielu sprzedawców podnosi ceny z tej okazji, tak że może wyjść nawet drożej, ale ja jestem zdania, że i tak część sprzedawców (mniejszych ale też sprawdzonych) pozostanie przy swoich cenach (bo oni tak naprawdę na tym nie tracą, ceny obniża aliexpress), więc radziłbym czekać.
2 lis 2014, o 00:49
Nie, po prostu wielu sprzedawców podnosi ceny z tej okazji, tak że może wyjść nawet drożej, ale ja jestem zdania, że i tak część sprzedawców (mniejszych ale też sprawdzonych) pozostanie przy swoich cenach (bo oni tak naprawdę na tym nie tracą, ceny obniża aliexpress), więc radziłbym czekać.
Ci którzy mają reputację, to podnoszą ceny, bo ludzie i tak u nich kupią, a to da im większy zysk.
Mniejsze sklepy pozostaną przy normalnych cenach, bo dzięki temu że giganci podnoszą ceny dużo ludzi kupi u nich, dzięki czemu zyskają zadowolonych klientów i gwiazdek, taka reklama :P
2 lis 2014, o 01:50
proponuje - by rozwiac watpliwosci na przyszlosc
niech kazdy juz dzisiaj zapisze sobie ! ceny na wybrane produkty, a nastepnie po 11.11 wypiszemy - czy sa roznice
zobaczymy, czy te promocje maja sens - co Wy na to ?