Na tym polegają zakupy w chinach, a zwłaszcza w czasie takich akcji ... :P sam należę do grupy która dała się wciągnąć w OPO za 200$, poprzednim razem... no i... ? No i na przewalutowaniu 'zarobiłem' 12zł. Straciłem kilka chwil na grę, w których i tak bym nic nie uczynił konstruktywnego - równie dobrze mogłe odpalić Flappy Bird na kiblu ;)
Wszystko oprócz myślnika nr 4 i 3 - są to scenariusze NIE DO PRZEWIDZENIA. Jeśli nie wysyła, każe dopłacić sprzedawca znany z dużym feedbeckiem, to mamy pecha i ... taka ich kultura ;) ... Fejk i super okazja, to wyłącznie w sklepach które istnieją krótki czas, albo mają słaby fedback. Pozostałe możliwości, są losowe, nie wiemy przecież na ile liczba szt na aukcji pokrywa się ze stanem magazynowym takiego chinatronica czy innege goldwaya.... my chcemy dobrze/TANIO kupić, oni jak najwięcej sprzedać\ZAROBIĆ.
Pisanie tego, że "poco się napalać" ma na celu chyba tylko zniechęcenie osoby które też chcą się pobawić, zdobyć kupony, kupić cos ;)
Jast kilka aukcji, gdzie ma być MI3 ja ~180$, z kuponem na 15%, robi się już całkiem arcy ciekawie. Z ~4 sprzedawców, jeden wydaje się być wiarygodny, ciekawe jak z ilością którą podają -100/500szt ... bo sam niewiem czy i tym razem się napalać ;)