Kupony Rabatowe - Aliexpress i pozostała chińskie sklepy

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Kupony Rabatowe - Aliexpress i sklepy

Postprzez ra-vau » 1 lis 2016, o 17:20

Ja dzis ugralem 7$. Ciesze sie jak glupi, jednk zamiast zabawy z botami, slryptami itd, wolalbym zabawy jak kiedys, gry jakies, polatac rakieta, czy cos potapac i zdobyc ot kupon poprostu.

Biore 7$ i bede polowal dalej na 10$. Jesli pojawią sie jakies zacne do kupienia np od 300$ to kupię i tyle. Jedynie co mnie martwi, to to ze dolar wysoko, a najlepszy rabat bedzie przy wydaniu 500$, wiec znowu 2000pln musiałbym kupic w kantorze :(
LeEco :)
ra-vau
NewsMan

Pochwały: 114
Telefon:: V967S

Postprzez szymi » 1 lis 2016, o 17:38

jest jeszcze opcja kupony dla nowych w apce bez coinsów, tam też jest - 10 od 100$ itp.
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez piquadrat » 1 lis 2016, o 17:54

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Skubańcy, zapisują sobie jakąś sygnaturę sprzętową urządzenia. Mam świeży system, ze świeżą apką na świeżym koncie ali i opcja nabycia kuponów tą drogą się nie pojawia. Pojawia się natomiast w wirtualce ale jak chcę skorzystać: "Ups... somethings wrong".
Spryciarze.
piquadrat
AKTYWNY

Pochwały: 13
Telefon:: brak

Postprzez szymi » 1 lis 2016, o 18:04

nie sądzę, wylogowałem się z jednego konta, założyłem nowe i wyskakuje baner -100$ cupon dla nowych
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez piquadrat » 1 lis 2016, o 18:22

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

OK, wczoraj nie działało, teraz działa. Znaczy wykupili na dzisiaj ale pojawia się monit w mobilnej na świeżym koncie żeby skorzystać z -100. A wczoraj mi się nie pojawiał. OK skorzystam, tym bradziej, że inaczej 10usd nie upoluję. Nie jestem dobry w pojedynkach na szybkość.
piquadrat
AKTYWNY

Pochwały: 13
Telefon:: brak

Postprzez Rangiz » 1 lis 2016, o 20:01

Rangiz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W związku z listopadową promocją i wyprzedażą na 11.11 witamy na forum sporo nowych osób, a ja pozwolę sobie przypomnieć, że dla Was - nowi użytkownicy, ta promocja cały czas jest aktualna, w aplikacji mobilnej.
Rangiz
AKTYWNY

Pochwały: 14
Telefon:: Unknown

Postprzez lukastob » 2 lis 2016, o 00:06

Co jest ze nie ma nic ciekawego ?
lukastob

Pochwały: 2
Telefon:: Samsung

Postprzez TuptusiowaPanna » 2 lis 2016, o 07:53

Rangiz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W związku z listopadową promocją i wyprzedażą na 11.11 witamy na forum sporo nowych osób, a ja pozwolę sobie przypomnieć, że dla Was - nowi użytkownicy, ta promocja cały czas jest aktualna, w aplikacji mobilnej.

Mi nie działa. Wczoraj wieczorem po raz pierwszy zalogowałam się do apki, dzisiaj chciałam wpisać kod. Nie popełnijcie tego błędu :D
TuptusiowaPanna

Pochwały: 1
Telefon:: Prestigio

Postprzez skazi » 2 lis 2016, o 18:03

Dzisiaj wreszcie udało się ustrzelić kupon na 10$, wg mnie na apce mobilnej jest to nie do zrobienia, próbowałem też na laptopie, ale touchpad to też kiepski pomysł. Dopiero po podłączeniu myszki udało się za drugą próbą :mrgreen:
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Postprzez SeventyThree » 3 lis 2016, o 00:12

W ostatnich dwóch turach po wybiciu godziny pełnej ... Ali zawisło u mnie na kilkanaście/kilkadziesiąt sekund ... brak automatycznego odświeżania ... i pozostały kupony na 1USD :evil:
żeby był jakiś porządek i sens wszystkiego nieznanego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...
SeventyThree
AKTYWNY

Pochwały: 3
Telefon:: Nubia Z7 Max
ROM: 32GB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić