Witam, Czy ktoś może wie jak spisuje się ten telefonik w codziennym użytkowaniu - jak wychodzą zdjęcia . Kupiłem Elephone p6000 ale zastanawiam się czy go nie sprzedać i kupić Kingzone głównie ze wzgl. na aparaty . Pozdrawiam
Zastanawiam się pomiędzy tym telefonem a Elephone P6000 waszym zdaniem który jest lepszy ??.Ja bardziej skłaniałbym się ku Kingzone ale chciałbym poznać wasze zdanie.
Sam biję się z myślami . Mam elephone p6000 i oprocz tego ze do OTG trzeba podłaczyć osobne zasilanie to naprawde swietny phone. Jest naprawde szybki i bez problemu radzi sobie z grami typu Fifa15 czy Epoch lub Epoch 2 . Skłaniałbym sie ku Kilzone ze wzgl. na aparat ale nikt nie opisał jakie zdjecia robi . Zamowie tez Kilzone potestuje i zostawie sobie ten ktory bardziej mi pasuje
Witam Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z gardbest z fonem dla mojej córeczki :)
Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Aparat robi fantastyczne zdjęcia w porównaniu do umi-zero na razie przy świetle dziennym,zobaczymy jak wypada przy słabym oświetleniu. Język polski na fajnym poziomie Córcia bardzo zadowolona