Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
Odpowiedz

Re: Kingsing S2 - ciekawy klon LG G3

21 wrz 2014, o 11:39

Jak ktoś już dostał, to niech napisze kilka słów o telefonie. Może sobie zrobię prezent z okazji braku okazji, bo sprzęt mi się bardzo podoba.

21 wrz 2014, o 19:23

do końca tygodnia napiszę o nim recenzje

21 wrz 2014, o 20:01

Końca tego czy następnego tygodnia? ;-)
Czekam na tą recenzję, bo też bym go sprezentował mojej ślubnej. Z tego co widać na filmikach i w specyfikacji, to całkiem zmyślna słuchawka.
Ale teraz już nie dają futeralika w promocji tylko folię/szkło.

26 wrz 2014, o 14:03

Napisze ktoś jak ta rozdzielczość wyświetlacza się sprawuje i czy normalnie działa internet polskich operatorów. O aero mi nie chodzi.

Kupiłbym go żonie, ale nadal cierpliwie czekam na jakieś recenzje użytkowników. Czy nawet wnioski (+/-) po kilku dniach używania.
Wysłane z mojego GT-I9300 / Freelander i20 przy użyciu Tapatalka

26 wrz 2014, o 14:30

dziś dostałem paczkę z gearbest.com z tym telefonem , wygląda naprawdę atrakcyjnie, Jest dosyć szybki, ma nakładkę na system podobną do tej jaka jaest w LG G3 i do tego telefonu jest bliżniaczo podobny. Jest szybki.
z wad to chyba przeciętny aparat.

niebawem napisze pełna recenzję

26 wrz 2014, o 16:40

Jeśli można wiedzieć to dlaczego kupiłeś w tym sklepie, skoro powyżej dajesz linki do 1949deal, w którym jest taniej? No chyba że kupiłeś zanim pojawiła się promocja na 1949deal, to rozumiem.
A tak przy okazji, dowalili Ci VAT?

26 wrz 2014, o 18:25

tak, zakupiłem wcześniej w bearbest, przesyłka DHL ugrzęzła na ponad tydzień w chinach, co ciekawe DHL już zadzwonił że paczka zostanie oclona jak jeszcze była w chinach, (paranoja)
Na szczęście paczka dobrze opisana, vat niski, bez dodatkowych opłat dla DHL

26 wrz 2014, o 20:32

A orientujecie się jak chodzą gierki na MTK6582? Najbardziej zależy mi chyba na GTA SA. Mam dylemat czy przy zmianie telefonu brać KingSinga, czy może dołożyć trochę i celować w coś z ośmioma rdzeniami? Kupiłbym SA na swojego W450 i sprawdził jak działa, ale mam problem z pamięcią i nie mogę pobrać żadnej aplikacji.

Re: Odp: Kingsing S2 - ciekawy klon LG G3

26 wrz 2014, o 20:41

marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Czyli policzyli VAT od wartości zadeklarowanej a nie rzeczywistej. I nie policzyli tych 80 paru zł za obsługę celną? No to wychodzi na to że kurierem też niekiedy się opłaca jak się komuś spieszy.

29 wrz 2014, o 18:16

Czy ktos z uzytkownikow tego telefonu moglby tak od siebie napisac pare slow o tym jak ten sprzet sprawuje sie na codzien, jak trzyma bateria oraz czy te 960*540 na 5 calach daje rade? ewentualnie jeszcze jak radzi sobie z grami typu Gta Sa, Asphalt jesli ktos testowal, chcialbym sobie zamowic ten fon ale nie moge od nikogo uzyskac opinii jak sprawuje sie on w codziennym uzytku i czy warto go zamowic?

Bede wdzieczny uzytkownikom za wszelkie opinie, informacje w tym temacie
Odpowiedz