Pierwszy zakup w tym sklepie ok. Towar zamówiony 04-02-2016, wysyłka bardzo szybko bo 05-02-2016.
Dostawa 20-02-2016 bez opłat.
Drugi zakup 16-02-2016 baterii do kamerki.Teraz jest wyższa cena. Była w promocji + dodatkowo punkty GB.
Wysyłka miała być do trzech dni. Czekałem do 22-02-2016 napisałem ticketa co jest z zamówieniem.Odpisali, że nie maja na stanie i proponują coś na innego lub zwrot
na GB Wallet. Od razu odpisałem, że mogę poczekać jeszcze z 5 dni i jak nie będzie wysyłki to zwrot na konto paypal, bo inne warianty mnie nie interesują i założę spór. Odpisali, że zrobią refund na Paypal bo nie mają na stanie baterii i zamknęli ticketa. Info dostałem z Paypal, że jest zwrot kasy, ale na karcie jeszcze nie ma zaksięgowanej.....czas.
Co jest dziwne, że dalej mają wystawione te baterie tylko w wyższej cenie. Tak, że robią ludzi w bambuko. Coś kupisz na promo, to nie sprzedadzą Tobie za te cenę tylko będą mącić i zwracać kasę. Ogólnie kontakt dobry, ale radzę płacić tylko przez Paypal i na ostro zawsze zwrot na Paypal, a nie na inne warunki przystawać.