Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
3 gru 2016, o 11:20
Też od nich to samo dostałem.
By THL W200
3 gru 2016, o 12:05
smutny żart... bez przesady - zawsze jak promocje / lepsze ceny w JD/Joybuy to się zaczyna to samo.. ze nie dojda, nie wyslali itd. A pozniej i tak dochodza i tak dochodza..
Smutny, ale jak najbardziej prawdziwy - w ubiegłym roku było to samo i nie wszystkie telefony zamówione przyjechały do Polski.
3 gru 2016, o 12:18
Przypominam że wtedy były to telefony od EWOO, tutaj sprzedawcą jest samo JOYBUY.
3 gru 2016, o 13:10
dwa fony wysłane przez holandię i dwa zatrzymane do vat :(
3 gru 2016, o 13:37
Dla wszystkich co dostali numer z RR.....EE. Wejdźcie sobie na worktrace.com i sprawdźcie na czyje dane została puszczona paczka. Jest już jeden przypadek, paczki wysłanej na całkowicie inny adres.
3 gru 2016, o 14:00
U mnie jest wszystko ok, dane się zgadzają
3 gru 2016, o 15:01
A co jeśli dostałem numer RR......AT ? Żaden tracking jej nie pokazuje pomimo, że niby 21.11 wyszła z Londynu.
3 gru 2016, o 15:05
Żeby dostać nr Estońskiej poczty musisz napisać do joybuy.
3 gru 2016, o 15:15
u mnie jest inny adres....
ale zaraz zaraz. Moze nie bedzie zle...
Dear customer, regarding this order 45300704399, in order to deliver the parcel quickly, the carrier has changed the shipping label leading to the change of the destination tracking number to RE00021xxxEE(ten adres zakladam ze jest moj bo dane moje sie zgadzaja). Please feel free to use this destination track number to track at
http://emonitoring.poczta-polska.pl/?nu ... 002xxxxEE(ten numer powiela sie w dwoch przesylkach i dwoch mailach wiec zakaldam ze jest kopiowany - zobaczcie czy u Was tez ten numer sie pojawia). Thank you. Sabrina
Ostatnio edytowano 3 gru 2016, o 17:54 przez
AnimalPL, łącznie edytowano 1 raz
3 gru 2016, o 15:16
tu patrzcie:
http://worktrace.com/tandtCritImbed.jsp\
i pozniej lupke przy naszym numerze w dolnej tabelce