przez Apocalypto » 26 lut 2018, o 14:06
W sobotę kupiłam kilka rzeczy na aliexpress, ale źle kliknęłam przy wyborze płatności wybrałam kartę, a później już nie mogłam tego zmienić więc zamknęłam aplikację i otwarłam ponownie, żeby zapłacić manualnie. Było to dość sporo rzeczy od kilku sprzedawców więc po chwili manualnego płacenia chciałam spróbować zapłacić za całą resztę razem. Podejrzewam, że jak klikałam zapłać za wszystko było na tej liście jeszcze kilka nie zatwierdzonych płatności, ponieważ po podliczeniu zapłaciłam o około 30 zł więcej niż miałam zapłacić. Ale to jeszcze zniosę, bo to był mój błąd i za głupotę się płaci. Mam teraz problem, bo wszyscy sprzedawcy chcą kasę za zakupy zanim wyślą, ale ja już zapłaciłam, a oni dalej swoje, że nic nie mają. Co mam robić? Według pomocy na alexpress moje zakupy czekają na wysyłkę. Nie jest to na pewno problem, że minęło mało czasu, bo niektóra kasa doszła. Chociażby ta co płaciłam po kolei manualnie. Co mam teraz zrobić? Skoro zapłaciłam i to nawet więcej niż było trzeba, a sprzedawcy tego nie mają więc mi nic nie wyślą, a ja kasę straciłam.