PanRatio napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Jak tam doładowania, zwiększyli Ci limit w revolut ?
PanRatio napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ale to nie wszystko. Z ciekawości spróbowałem doładować konto kartą na kwotę 1500 zł i... przeszło. Kasa na koncie w kilka sekund
 ale to nie wszystko. Z ciekawości spróbowałem doładować konto kartą na kwotę 1500 zł i... przeszło. Kasa na koncie w kilka sekund   Później spróbowałem doładować konto kwotą 5000 zł i aplikacja również na to pozwoliła, płatność nie przeszła, bo nie miałem środków na podpiętej karcie, ale nie było żadnego komunikatu na temat limitu. Później odbyłem trzecie doładowanie na kwotę 15000 zł i tutaj również nie miałem środków, na podpiętej karcie, ale aplikacja znowu nie pluła się, że są jakieś limity, tylko próbowała doładować konto (kręcące się kółeczko), także wygląda na to, że limit nie został podwyższony, tylko zniknął.
 Później spróbowałem doładować konto kwotą 5000 zł i aplikacja również na to pozwoliła, płatność nie przeszła, bo nie miałem środków na podpiętej karcie, ale nie było żadnego komunikatu na temat limitu. Później odbyłem trzecie doładowanie na kwotę 15000 zł i tutaj również nie miałem środków, na podpiętej karcie, ale aplikacja znowu nie pluła się, że są jakieś limity, tylko próbowała doładować konto (kręcące się kółeczko), także wygląda na to, że limit nie został podwyższony, tylko zniknął.
Monia84kg napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości