Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

Postprzez Xplorer » 14 wrz 2016, o 14:43

robot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Używasz standardowej mocy (1/3 maksymalnej) czy zwiększałeś w apce?
Xplorer

Pochwały: 1
Telefon:: Xaomi

Postprzez robot » 14 wrz 2016, o 15:07

Xplorer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

juz z apki.... mogliby polaczyc te a4 z v7 i byloby cudo...bo ten a4 to naprawde ma moc ssania :):):)
robot
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: lumia

Postprzez robot » 14 wrz 2016, o 15:09

menciu napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

a jak z v7s?
co byś polecał bardziej a4 vs v7s?

v7s nie mam i nikt kogo znam nie ma :) aczkolwiek mop niby bajer ale mi by sie tam przydal z tego co widzialem gdzies na pl recenzji tak do przetarcia na mokro paneli kafelek itp itd - wiadomo ze o myciu nie ma mowy , ale nawet woda + plyn i duzo lepiej wyglada ...

jedno jest pewnie , nie polecam modeli bez turboszczotki :) sa poprostu slabsze
robot
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: lumia

Postprzez godeath » 14 wrz 2016, o 17:31

Niestety mi wirtualna ściana z aukcji http://www.gearbest.com/storage-boxes-b ... 01611.html nie działa ze zwykłym v5. Wychodzi na to, że tylko z v7 i v7s. Także sprzedam ;D
godeath

Telefon:: Samsung

Postprzez tomikitwo » 14 wrz 2016, o 17:41

Ostatnio się zainteresowałem tymi robotami sprzątającymi, bo wydaje mi się, że sprawdziłoby się to w okolicach kociej kuwety. Taki robot by zamiatał rozsypany żwirek. Ma ktoś z Was kota w domu? Co byście polecili tak do 150$? Tego ilife v7?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
tomikitwo
AKTYWNY

Pochwały: 29
Telefon:: 3310

Postprzez R4z3l » 14 wrz 2016, o 20:42

tomikitwo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

no nie wiem, jak Ci kot narobi kupsko obok kuwety, to ten odkurzacz Ci to rozciągnie po całym mieszkaniu ;-)
Porównywarka cen chińskich telefonów i elektroniki: chinaprices.pl
Zakupy z Aliexpress - krótkie recenzje, sprawdzone sklepy.
R4z3l

Pochwały: 7
Telefon:: Xiaomi Redmi Note 3

Postprzez Rafal1435 » 15 wrz 2016, o 07:29

Czyli podsumowując v7 jest ok ale moc ssania nie powala a A4 ma 2x większą moc ale nie ma mopa tak? Jeśli tak to biorę A4
Rafal1435
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: Elephone P9000

Postprzez marx » 15 wrz 2016, o 08:17

ta duża moc ssania tylko do dywanów, jak panele płytki, to V7 spisuje się idealnie
marx
Administrator

Pochwały: 270
Telefon:: Dual sim

Postprzez george2002 » 15 wrz 2016, o 11:48

Xplorer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tak z ciekawości na androidzie czy iosie działa wam aplikacja ? bo u mnie nie mogę za nic się połączyć w iosie :( a z androidem tel nie mam chwilowo :( jak rozumiem na windows phone nie ma takiej aplikacji tylko na ios i androida :) ?

PS
Jestem zadziwiony sprawnością V7 który doszedł, tyle tego potrafi zebrać a po jeździe 1,5h kuchnia przedpokój duży pokój i łazienka są praktycznie czyste (specjalnie nie sprzątałem parę dni czekając na ilif-ka:) :D piszę praktycznie bo wiadomo że jakieś zakamarki narożniki itd nie jest żaden automat w stanie odkurzyć ale reszta to cudo i rzeczywiście jest cichy (przynajmniej na razie bo chciałbym włączyć mocniejszą siłę ssania ale nie mogę się połączyć)

a tak z kolejnych pytań to jak się przełączy siłę ssania to zostaje ona jako ostatnia używana czy trzeba za każdym razem jak chcę mocniejszą włączać przez aplikację :) ?

PS2
Z ciekawostek to szkoda że chuwi nie zabezpieczyło w jakiś sposób łączenia bluetooth z V7 bo jak rozumiem żadnego pin itd się nie podaje a mogli np nr seryjny kazać podczas łączenia wpisywać bo teraz wystarczy że sąsiad zainstaluje apkę i będzie bez problemu mógł sterować moim odkurzaczem przez ścianę ...

PS3
Sprawdziłem właśnie i windows widzi coś pod nazwą Robot vacuum także jest widoczny, coś nie tak musze mieć z Iphone :( mam Iphone 4 z oprogramowaniem 7.1.2 a z tego co widzę od 6.0 obsługiwać powinno :(

PS4
Ktoś ma linka do aplikacji na androida ? z screenów na necie widzę że jest przynajmniej po angielsku ;) chociaż wiadomo że są tam obrazki i nie ma problemu z krzaczkami ;)

Pozdrawiam
Grzegorz
Ostatnio edytowano 15 wrz 2016, o 12:19 przez george2002, łącznie edytowano 2 razy
george2002

Telefon:: Apple
ROM: 7.2

Postprzez kerad » 15 wrz 2016, o 12:00

Zastanawiam się nad V7 tylko mam dylemat gdyż mam 4 pokoje, kuchnię i łazienkę oraz hol o łącznej powierzchni ok 140m2. Czy on siebie da radę zaliczyć wszystkie pomieszczenia przy oczywiście otwartych drzwiach. Bo nie się że może przez dłuższy czas nie znaleźć drzwi...

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
kerad

Pochwały: 2

Postprzez jan1994 » 15 wrz 2016, o 12:39

@george2002 jak wrócisz kilka stron wcześniej to znajdziesz link do aplikacji - podawałem na życzenie @marx.
@kerad znajdzie i zaliczy wszystkie pomieszczenia - w końcu ma na to 3 godziny czasu. Bardziej obawiam się tego, że go "zajeździsz" sprzątając 140 m2 powierzchni, chociaż chińczycy twierdzą, że daje radę posprzątać do 150 m2.
jan1994
AKTYWNY

Pochwały: 15
Telefon:: MI 5

Postprzez kerad » 15 wrz 2016, o 13:45

Tu jest link do apk chinskiej podany przez jan1994 http://m.apk.hiapk.com/appinfo/com.inno ... r_x710/1/4

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
kerad

Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić