przez george2002 » 15 wrz 2016, o 11:48
Używasz standardowej mocy (1/3 maksymalnej) czy zwiększałeś w apce?
Tak z ciekawości na androidzie czy iosie działa wam aplikacja ? bo u mnie nie mogę za nic się połączyć w iosie :( a z androidem tel nie mam chwilowo :( jak rozumiem na windows phone nie ma takiej aplikacji tylko na ios i androida :) ?
PS
Jestem zadziwiony sprawnością V7 który doszedł, tyle tego potrafi zebrać a po jeździe 1,5h kuchnia przedpokój duży pokój i łazienka są praktycznie czyste (specjalnie nie sprzątałem parę dni czekając na ilif-ka:) :D piszę praktycznie bo wiadomo że jakieś zakamarki narożniki itd nie jest żaden automat w stanie odkurzyć ale reszta to cudo i rzeczywiście jest cichy (przynajmniej na razie bo chciałbym włączyć mocniejszą siłę ssania ale nie mogę się połączyć)
a tak z kolejnych pytań to jak się przełączy siłę ssania to zostaje ona jako ostatnia używana czy trzeba za każdym razem jak chcę mocniejszą włączać przez aplikację :) ?
PS2
Z ciekawostek to szkoda że chuwi nie zabezpieczyło w jakiś sposób łączenia bluetooth z V7 bo jak rozumiem żadnego pin itd się nie podaje a mogli np nr seryjny kazać podczas łączenia wpisywać bo teraz wystarczy że sąsiad zainstaluje apkę i będzie bez problemu mógł sterować moim odkurzaczem przez ścianę ...
PS3
Sprawdziłem właśnie i windows widzi coś pod nazwą Robot vacuum także jest widoczny, coś nie tak musze mieć z Iphone :( mam Iphone 4 z oprogramowaniem 7.1.2 a z tego co widzę od 6.0 obsługiwać powinno :(
PS4
Ktoś ma linka do aplikacji na androida ? z screenów na necie widzę że jest przynajmniej po angielsku ;) chociaż wiadomo że są tam obrazki i nie ma problemu z krzaczkami ;)
Pozdrawiam
Grzegorz